hvit pizza

Pizza bianca

min |

Med kantarell og crispy chicken bites

Ingredienser

400 g
Chicken bites
2 stk
pizzabunn
200 g
kantarell
100 g
hvitløk
2 dl
Creme fraiche
Oregano
Chili flakes
50 g
Rødløk, små
Eddik
Sukker
20 g
Red rhubarb salat
20 g
Parmesan
50 g
Mozarella
50 g
Revet gulost

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Med kantarell og crispy chicken bites

Slik gjør du

Kutt av toppen på hvitløken og pakk den inn i aluminiumsfolie. Bakes i ovn på 140-150 grader i ca 1 time eller til hvitløken er mør og gylden. Kjør så hvitløken til en puré med litt olje.

Hvit pizzasaus:

Smak til Creme fraiche med den bakte hvitløken, sitron, chili flakes og hakket oregano.

Rens og smørstek kantarellene i en stekepanne.

Sylt de små rødløkene i en syltelake. Syltelaken lages av 1 del eddik, 2 deler sukker og 3 deler vann. Kok opp laken og ha i løken. La løken ligge til de er møre.

Smør pizzabunnen med den hvite pizzasausen, og ha over spicy nuggets, kantareller og revet ost.

Stek pizza’n på 230 grader i 10-12 minutter.

Ganer pizza’n med syltet løk, red rhubarb og revet parmesan når den er ferdig stekt.