
Tempura Chicken Salad med Chilimajones og teriyakiglaze
min |
Ingredienser
3 pakker
2 stk
avokado
0.5 stk
agurk
1.5 stk
rødløk, syltet
1 bunt
koriander
2 dl
chilimajones
20 g
sesamfrø
Teriyaki Glaze
200 g
Brunt sukker
35 g
ingefær
1.5 fedd
hvitløk
2 ss
sesamolje
30 g
olivenolje
5 dl
soyasaus
5 dl
mirin, japansk risvin
2 dl
sake
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Digg!
Slik gjør du
Stek kylling som anvist på pakken og del opp i terninger
Bland i en bolle med chilimajones. Fordel
avokado i skiver og agurk, topp med
nuggets og crisp burger, noen skiver syltet
rødløk og napper over med teriyaki glace.
Tilslutt litt sesamfrø og koriander samt
crazypea.
TERIYAKI GLAZE, HJEMMELAGET
Ha i kjele sesamolje og olivenolje, fres
ingefær og hvitløk, ha på brunt sukker og
la det karamellisere seg. Ha deretter over
soyasaus, mirin, sake.
Ha over ristet sesamfrø og reduser på
middels varme i 15-20 min, rør til alt er
oppløst.Husk at Glacen tykner også litt når
den settes kaldt.
Ønsker du å bruke ferdiglaget teriyaki glaze er dette selvsagt lov.