«Å være bonde er mer enn et yrke,
det er en livsstil som vi er utrolig stolte av.»

Hvorfor bestemte du deg for å bli bonde?Familiegården Vistnes Gård har vært drevet i over 400 år, helt siden 1600-tallet, så det lå kanskje litt i kortene at jeg en gang skulle overta. Interessen for gårdsbruk har vært der lenge, og jeg har utdanning fra Vinterlandbruksskolen. I 2009 overtok jeg familiegården, og i dag kombinerer jeg en fulltidsjobb som salgssjef i et oljeserviceselskap med kylling- og ammekuproduksjon.

Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut?
Jeg spretter heldigvis lett opp om morgenen i fem-tiden, og gjør unna morgenstellet i kyllinghus og fjøs, før jeg går på annet arbeid. Er hjemme igjen i fire-tiden på ettermiddagen, og jobber videre med dyrene. Arbeidsdagen er over rundt klokken syv. Dette høres kanskje veldig slitsomt ut, men for meg er dette noe jeg trives godt med. Å være bonde er mer enn et yrke, det er en livsstil som vi er utrolig stolte av.

Hva betyr ordet «stolt» i Den Stolte Hane for deg?
Jeg er stolt når jeg legger ned et solid arbeid for å fremskaffe de beste varene for kundene våre. Jeg er også stolt av familien min. Kona mi som er selve limet i familien, og barna mine Marie, Kristina og Paal. En aktiv gjeng med travle uker, med aktiviteter som skole, jobb, sang, fotball, foreninger og mye mer.
 
Til slutt, er det noe du har på hjertet?
Ja! Jeg vil gjerne anbefale folk å spise mer kyllingsalat. Det er jo så enkelt som å blande salatkylling med tomater, agurk, løk, dressing og brød. Da har du en sunn og deilig middag som alle garantert liker.