«Vi skal være stolte av å produsere
sunn og frisk kylling til folk.»

Hvordan bestemte du deg for å bli bonde?
Gården tok vi over etter min kones far. Haugvaldstad Gård har vært i familiens eie siden 1916. Livet på gården er noe jeg verdsetter veldig høyt, og vi trives veldig godt med å være bønder på Jæren. Her er det grønt og mildt det meste av året, med gode avlinger. Hvis det var én ting jeg vil forandre så er det kanskje at det regner litt mindre.
Er det noe du vil folk skal vite om det å drive gård?
Det er mye ansvar, både på gården og ikke minst at produktene vi leverer skal ha høy kvalitet. Lange dager der hele familien involveres er også en stor del av det. Jeg kjeder meg aldri. Det er alltid noe som må gjøres når man er bonde. Vi elsker å drive gård, og barna våre, Selma og Gina, liker å være ute på gården og leke hele dagen. Alle synes det også er veldig kjekt å være med i kyllinghuset, se på sauene og mate lammene.
Hva betyr ordet «stolt» i Den Stolte Hane for deg?
Stoltheten ligger i å produsere sunn og frisk kylling til folk. Så enkelt som det. Og hvis jeg er stolt av yrket mitt og produktene jeg leverer, så betyr det også at jeg trives med det jeg gjør. For meg betyr det mye å vite at familier over hele Norge koser seg rundt middagsbordet på grunn av jobben jeg gjør.