Middagstips

Våre beste Middagstips

Våre beste

MIDDAGSTIPS

Vi elsker god mat, og vil veldig gjerne vise hvordan du kan bruke kyllingene og eggene vi produserer, og gi deg ny inspirasjon og selvtillit til å lage noe nytt til middag denne uka.

God middag!

Kylling i ovn

Hel ovnsbakt kylling er et godt utgangspunktet for en fantastisk middagsopplevelse med kylling. Den er lett å lage, samtidig som du kan kombinere uendelige ingredienser, krydder og teknikker for å få vidt forskjellige resultat. Kylling finner du dessuten i de aller fleste store matkulturene i verden, en ekte klassiker. Her er noen av våre absolutt favoritter

Langtidsstekt

Benytt muligheten, putt det du liker i formen og la det stå! Dette forslaget er med urter, sitron og honning.

Langtidsstekt kylling

Øldampet

Om du lar ølen fordampe i ovnen sammen med kyllingen, setter den et særpreg og nydelig smak på kjøttet.

Øldampet kylling
kylling i ovn

Saltbakt

En spennende måte å lage helstekt kylling på, som garantert vil gi deg saftig kylling.

Saltbakt kylling

Opplev

Meksikansk MAT

Meksikansk mat. Herlige marinader og langtidsstekt kjøtt, kombinert med en rekke tilbehør som flere kjøkken senere har adoptert, og den sosiale serveringen i en taco tortilla lefse. Den familiekjære kulturen skinner virkelig igjennom når man ser hvordan bordene dekkes og hvordan alle de små rettene kombineres sammen. Har du lyst til å lære? Vi har vært med Daniel Marrocin på kjøkkenet for å lære ekte autentisk meksikansk kylling.

Autentisk meksikansk kylling
meksikansk taco

Mixiote de pollo

Mixiote de pollo, et urgammel meksikansk festmåltid som har gått i generasjoner. Overrask middagsgjestene med kaktussalat, meksikansk ris og kylling i bananblader.

Se oppskriften her

Adobada kylling taco

Herlig adobada marinert hel kylling med alle de klassiske tilbehørene. Perfekt samlingspunkt for et sosialt måltid. Servert i hjemmelaget eller ferdig tortilla lefse.

Se oppskriften her

Spiseklar

Har du lyst på meksikansk mat, men ikke tiden til å stå lenge på kjøkkenet? Vi har Spiseklar lårfilet med Taco, perfekt mat på farten!

Se oppskrifter med Spiseklar her

Inspirasjon

ENKLE retter

Fem enkle retter med fem ingredienser. Lett å planlegge og lette å lage!

Med Spiseklar kylling går også matlagingen raskt. Ingenting er bedre enn det når du ikke har tid til å stå lenge på kjøkkenet!

Raske og enkle middagstips med kylling

Inspirasjon

EN TOUCH AV ASIA

Lyst til å prøve noe annerledes med kylling på kjøkkenet? Disse tre rettene tar alle inspirasjon fra asiatiske teknikker og smaker. Ikke så vanskelige å lage som du skulle tro, og kanskje et kjærkomment avbrekk fra de vanlige middagene i repertoaret.

Dumplings

Lag deilige dumplings hjemme, kan serveres alene eller i en varm suppe.

Dumplings

Springsrolls

Friske, knasende sommerruller med smaken av Asia.

Springrolls

Pita

Pita inspirert av Midtøsten, med hummus og aubergine.

Pita