Middagstips

Våre beste Middagstips

Våre beste oppskrifter med kylling

MIDDAGSTIPS

Vi elsker god mat, og vil veldig gjerne vise hvordan du kan bruke kyllingene og eggene vi produserer, og gi deg ny inspirasjon og selvtillit til å lage noe nytt til middag denne uka.

Her vil du finne oppskrifter på blant annet pasta, salater, wraps, meksikansk og mange andre gode kyllingretter.

Se alle våre oppskrifter

Bli med inn på kjøkkenet med Sylvia Vavik.

Meksikansk grillmat med sylvia

Hva kjennetegner sommeren bedre enn solfylte dager, grillmat og hyggelig selskap? Sylvia Vavik deler sine beste oppskrifter for meksikansk grill.

Sylvia Vavik har blant annet vunnet Norges grillmester på TV2. Hun brenner for det meksikanske kjøkken og elsker å formidle matglede.

Bytt ut vanlig tradisjonell grillmat med gårdsklekket kylling og disk opp fantastiske retter i sommer. Gårdsklekket kylling er klekket og oppvokst på samme gård. Det tar litt tid, men gode ting tar tid. Det er et bredt utvalg, som passer alle situasjoner.

Gjør deg klar for en skikkelig meksikansk smaksopplevelse!

Se oppskrifter

Bli med inn på kjøkkenet med Manuel Rojo de las Heras. 

Spansk mat med kylling

Spansk mat er kjent over hele verden, og det vi kjenner best til er kanskje tapas. Tapas består av mange småretter, og det kan være hva som helst. Alt fra en skål med nøtter, til rester av gårsdagens paella. 

Manuel viser oss sine oppskrifter for å lage det perfekte tapasbordet. I tillegg har han laget tre nydelige oppskrifter med gårdsklekket kylling. 

Gårdsklekket kylling er klekket og oppvokst på samme gård. Det tar litt tid, men gode ting tar tid. Det er et bredt utvalg, som passer alle situasjoner.

Prøv våre smakfulle spanske retter, og finn din favoritt!

Se oppskrifter

Gjør hverdagen litt enklere

Ferdig marinert kylling

NYHET! Vi har laget ferdig marinerte produkter i ulike smaker. På bare 10 minutter har du et godt måltid.  

Prøv våre smakfulle retter, og finn din favoritt!

Se oppskrifter

Smak av deilige krydder, friske urter og søte frukter.

Indisk kylling

Bli med inn på kjøkkenet og lær å lage nydelig indisk mat med Niru Kumra, gründeren bak merket Masalamagic. Rettene er laget med Gårdsklekket kylling som er klekket og oppvokst på samme gård. Det tar litt tid, men gode ting tar tid. Det er et bredt utvalg av produkter, som passer alle situasjoner

Masalamagic er en ren plantebasert og glutenfri serie med autentisk indisk smak.

Nirus versjon er å gjøre indisk mat like kjent og tilgjengelig for nordmenn som pasta og pizza.

Se indiske oppskrifter

Kokkens beste kyllingretter

Kyllingmiddag

Kokkens beste kyllingretter

Vi har tatt turen til restaurant Brasserie Coucou og grillrestaurant Kullt i Oslo for å utfordre fire ivrige kokker til å imponere hverandre med kreative kyllingretter. Engelskmannen Max disker opp med en moderne vri på den tradisjonelle retten Sunday Roast, mens Eirik tar fatt på sesongvarer som asparges. Stian viser sine beste kjøkkentips over den glovarme kullgrillen. Klarer kokkene å imponere hverandre? Se de tre episodene for å bli inspirert! Kanskje du selv vil prøve deg på en skikkelig kokkeutfordring?

Se oppskrifter på kyllingretter

Pastaoppskrifter med kylling

Pasta – et italiensk måltid

Finn din indre italiener og bli med på en reise blant hjemmelagde sauser, fersk pasta og tilberedning av saftig kylling.
Italienske matretter baseres ofte på få ingredienser, og med høyt fokus på kvalitet og gode råvarer. Enkelt og godt. Tradisjon har stått sterkt i Italias matkultur, med røtter så langt tilbake som til 300-tallet f.vt. Gjennom århundrer har matkulturen utviklet seg til å bli høyt verdsatt av hele verden. Vil du lære hvordan du lager gode klassiske italienske middagsretter fra bunnen av? Peder Støylen tar deg med inn på det italienske kjøkkenet og viser deg hvordan du skaper gode måltider fra bunnen av.

Våre beste pastaoppskrifter
Pasta med Peder

Våre beste høstretter

Kylling i ovn

.

Hel ovnsbakt kylling er et godt utgangspunkt for en fantastisk middagsopplevelse med kylling. Den er lett å lage, samtidig som du kan kombinere uendelige ingredienser, krydder og teknikker for å få vidt forskjellige resultat. Kylling finner du dessuten i de aller fleste store matkulturene i verden, en ekte klassiker. Her er noen av våre absolutt favoritter

.

Langtidsstekt kylling

Langtidsstekt kylling

Benytt muligheten, putt det du liker i formen og la det stå! Dette forslaget er med urter, sitron og honning.

Langtidsstekt kylling

Øldampet kylling

Øldampet kylling

Om du lar ølen fordampe i ovnen sammen med kyllingen, setter den et særpreg og nydelig smak på kjøttet.

Øldampet kylling
Saltbakt kylling

Saltbakt kylling

En spennende måte å lage helstekt kylling på, som garantert vil gi deg saftig kylling.

Saltbakt kylling

Smakfulle supper med kylling

Høstens kyllingsupper

Hva er vel bedre med en ordentlig god suppe som er varmende og lun når høsten sniker seg innpå og luften blir kjøligere? Kremet blomkålsuppe, dumpling suppe, steinsoppsuppe eller kyllingsuppe. Vi har samlet våre beste suppeoppskrifter til både hverdag og helg. Finn din favoritt!

Se oppskrifter på kyllingsupper

Kyllingsuppe
Kyllinggryte

Deilige gryteretter med kylling

Høstens kyllinggryter

Vi har samlet oppskrifter på deilige, varmende gryter. Her finner du våre beste kyllinggryter. Disse er fylt med herlige farger, og gode smaker. Passer perfekt som et raskt måltid eller hvis du ønsker å servere en god gryterett til mange gjester!

Se oppskrifter på kyllinggryter

Canneloni

Canneloni

Imponer middagsgjester med en smakfull Italiensk vri på lasagne. Canneloni er en type lasagne der du ruller kjøttfyllet i ferske pastaruller, og topper med en fantastisk bechamelsaus og karamellisert ost.

Oppskrift Canneloni
Kylling parmesan

Kylling parmesan

Drøm deg til Italia med denne panerte kyllingretten toppet med hjemmelaget tomatsaus, mozzarella og parmesan. En tradisjonell rett fra Italia som stammer helt tilbake fra det 20. århundre.

Oppskrift Kylling parmesan

Herlige smaker med saftig kylling

Meksikansk MAT

Meksikansk mat. Herlige marinader og langtidsstekt kjøtt, kombinert med en rekke tilbehør som flere kjøkken senere har adoptert, og den sosiale serveringen i en taco tortilla lefse. Den familiekjære kulturen skinner virkelig igjennom når man ser hvordan bordene dekkes og hvordan alle de små rettene kombineres sammen. Har du lyst til å lære? Vi har vært med Daniel Marrocin på kjøkkenet for å lære ekte autentisk meksikansk kylling.

Oppskrifter på meksikansk mat
meksikansk taco med kylling
Mixiote de pollo

Mixiote de pollo

Mixiote de pollo, et urgammel meksikansk festmåltid som har gått i generasjoner. Overrask middagsgjestene med kaktussalat, meksikansk ris og kylling i bananblader.

Oppskrift på Mixiote de pollo
Kylling taco

Adobada kylling taco

Herlig adobada marinert hel kylling med alle de klassiske tilbehørene. Perfekt samlingspunkt for et sosialt måltid. Servert i hjemmelaget eller ferdig tortilla lefse.

Oppskrift på Abobada kylling taco

Middagstips med en touch av Asia

Asiatisk mat

.

Lyst til å prøve noe annerledes med kylling på kjøkkenet? Disse tre rettene tar alle inspirasjon fra asiatiske teknikker og smaker. Ikke så vanskelige å lage som du skulle tro, og kanskje et kjærkomment avbrekk fra de vanlige middagene i repertoaret.

.

Dumplings

Dumplings

Lag deilige dumplings hjemme, kan serveres alene eller i en varm suppe.

Dumplings
Vårruller

Vårruller

Friske, knasende vårruller med smaken av Asia.

Vårruller
Pita med kylling

Pita

Pita inspirert av Midtøsten, med hummus og aubergine.

Pita med kylling
Egg omelett

Hele verdens ingrediens

EGG

Uansett hvilket hjørne av verden du befinner deg i, vil egget være en viktig ingrediens på kjøkkenet. Egg er blant de mest allsidige matvarene som finnes. Fra eggerøre til hardkokt egg, blir egg konsumert forskjellig av kulturer over hele verden. Tilberedningsmetodene er nesten ubegrensede. Har du lyst til å lære hvordan man lager Kai Jeow eller Shakshuka? Vi har samlet noen gode eggoppskrifter fra spennende land og kulturer.

Eggoppskrifter fra spennende matkulturer

Spiseklar

Har du lyst på meksikansk mat, men ikke tiden til å stå lenge på kjøkkenet? Vi har Spiseklar lårfilet med Taco, perfekt mat på farten!

Se oppskrifter med Spiseklar her

Kyllingsalater

Våre beste salater

En god salat til middag slår aldri feil. Vi har plukket frem våre beste salatoppskrifter som er raske, enkle og gjør deg mett. Passer perfekt til både lunsj på jobben, eller til middag. Disse er helt ypperlig for den som ikke ønsker for mektig mat, men samtidig vil kose seg med gode smaker og et sunt måltid.

Pastasalat med kylling

Kremet pastasalat med kylling

Herlig kremet pastasalat som går fort å lage og smaker helt nydelig.

Kremet pastasalat med kylling
Nudelsalat med kylling

Asiatisk nudelsalat med kylling

Drøm deg til Asia med denne fantastiske asiatiske nudelsalaten. Lag en fantastisk kyllingsalat med pac soi og friske grønnsaker. 

Asiatisk salat med kylling
Paprikasalat med kylling

Grillet paprikasalat med kylling

Visste du at paprika inneholder omtrent tre ganger mer C-vitamin enn appelsiner?

Grillet paprikasalat med kylling

Verdens «beste» ostesmørbrød

Ostesmørbrød

Mat på farta eller en deilig smeltet ost en regnværsdag i høst? Med ferske smakfulle ostesmørbrød kan du nyte lunsjen til alle anledninger. Vi har samlet fire fantastiske og raske oppskrifter på hot melt sandwicher med mør kylling og spennende tilbehør. Har du smakt mac’n cheese på sandwich? Smelter i munnen! Oppskriftene varierer med alt fra frisk ananas, spicy jalapeños og crispy surdeigsbrød. Nyt!

Se oppskrifter på ostesmørbrød her
Ostesmørbrød med kylling
Kylling wraps

Herlige oppskrifter på

kyllingWraps

Ta med deg en rask og smakfull lunsj når du skal ut på farten. Perfekt for både travle dager, eller et enkelt måltid med venner på hyttetur. Det blir sjelden søl og gris med en god wrap i hånda, så disse kan du ta med deg uansett hvor du befinner deg. Her har vi samlet fire fantastiske oppskrifter på wraps med mange herlige smakskombinasjoner. Om du elsker indiske kryde, god klassisk BBQ, eller sunn og frisk mango, vil du garantert finne din favoritt. Fordi god mat både kan være enkelt og raskt!

Se oppskrifter på wraps her

Lett middag som er laget på under 20 minutter

enkel middag med spiseklar kylling og lårfilet

Fem enkle retter med fem ingredienser. Lett å planlegge og lette å lage!

Med Spiseklar kylling går også matlagingen raskt. Ingenting er bedre enn det når du ikke har tid til å stå lenge på kjøkkenet!

Raske og enkle middager
Enkel middag