Ekte meksikansk salsa

En spicy salsa som tar fredagstacoen til nye høyder

Salsa

Du trenger:

1 rødløk, delt i 8

3 fedd hvitløk

2 pk cerrytomater

6 røde chili

0,5 l øl

1 håndfull koriander

1 lime, saften av

1 ss salt

1 ts pepper

Slik gjør du:

Rens og kutt

Rens og kutt rødløken i 8 deler.

Skrell hvitløken og del den i små deler.

Stek

Finn frem en stekepanne og stek løk, hvitløk og cherrytomater rett i den tørre pannen. Stek til de får en brent overflate.

Rens chilien og ha i pannen. Tilsett øl.

La blandingen få et oppkok, og la det koke til 1/3 av væsken er redusert.

Kjør sausen i en blender, men ikke for lenge. Det skal være klumper i sausen.

Ha sausen i en bolle og tilsett hakket koriander, salt, pepper og limesaft.

Settes i kjøleskapet før bruk.