Crispy Photoshoot-198

Bahn Mi Crispy Bites

30 min | Enkelt

Enkel og smakfull vietnamesisk Bahn Mi baguette

Ingredienser

10 stk
Baguetter, grove
200 gr
Hoisin, saus
50 gr
Ingefær, revet
30 gr
Sesamolje
330 gr
Majones
50 gr
Sriracha, saus
20 gr
Sesamolje
400 gr
Gulrot, strimlet
250 gr
Bønnespirer
300 gr
Sukker
600 gr
Vann
300 gr
Eddik

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Enkel og smakfull vietnamesisk Bahn Mi baguette

Slik gjør du

Fremgangsmåte:       10 personer                Tid: 30 min

Kok opp alle ingrediensene til syltelaken. Sett tilside for litt avkjøling. Ha over gulrot og bønnespirer. Sett tilside og la marinere i min 20 min.

Stek baguettene slik at de er crispy på utsiden og myke på innsiden.

Friter Crispy Bites som anvist i steke guide i crisp hefte. Bland sammen hoisin, revet ingefær og sesamolje. Rett før servering ha nyfriterte bites over i en blandebolle og vend godt inn i hoisin sausen.

Finsnitt koriander, jalapeno, og agurk til toppingen, samt grov hakk peanøttene.

Montering: Skjær baguetten, fordel sriracha majones i bunnen. Fyll i de syltede grønnsakene. Fordel hoisin glasserte bites i baguetten. Topp med topping og finhakket koriander og grovhakkede peanøtter og skivet jalapeno.