Crispy Photoshoot-151-2-1920x1080

Crispy Sticks Tacos

30 min |

Fresh, smakfull og digg CRUNCHY tacos

Ingredienser

1320 gr
Kylling Crispy Sticks
300 gr
Kinakål
200 gr
Bønnespirer
325 gr
Agurk, strimlet
240 gr
Gulrot, strimlet
20 stk
Radiccio, blader
20 stk
Hjertesalat, blader
1 dl
Mynte, finhakket
1 dl
Koriander, finhakket
100 gr
Hvitløk, ristet
-12 dl
Majones
48 gr
KimChi, base

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Fresh, smakfull og digg CRUNCHY tacos

Slik gjør du

Fremgangsmåte:                                     Tid: 30 min

10 personer

Kok opp vann, eddik og soya tilsett sukker og rør til sukkeret har løst seg opp. Ha oppi løken kuttet i tynne båter og ha over limesaften. La den kjøle seg litt ned på benken og sett kaldt 1 times tid ca. Når løken er ferdig syltet ha laken over i en bolle og tilsett chili ringer, ristet sesam og finhakket koriander. Denne brukes som dressing senere.

Crispy Sticks: Friter sticks i omganger slik at resultatet blir best mulig. Max 10 sticks pr runde fritering. Friteres i ca. 4-6 minutter eller følg stekeanvisning fra crisp brosjyren.

Kimchi Majones
Bland majones med kimchi base, denne basen fåes hos de aller fleste asiatiske butikkene. For mer kimchi smak tilsett mere base. Dersom du ønsker den litt spicy bland i litt sriracha.

Montering:
Strimle kinakål eller frise salat. Riv og vask hjertesalat og radicchio sett tilside. Pensle gjerne agurk og gulrot med litt av den asiatiske laken for ekstra smak. Dander alt i dobbel blad topp med kimchi majo og finrevet koriander og mynte.