Chicken Burger and Chips

Hot & Crispy Chicken Burger

30 min |

Ingredienser

10 stk
Søtpotetbuns
470 gr
Isbergsalat
650 gr
Agurk
500 gr
Rødkål
200 gr
Gulrot
22 gr
Honning
32 gr
Dijon, sennep
22 gr
Hvitvinseddik
2 dl
Solsikkeolje

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Slik gjør du

Fremgangsmåte:                                      Tid: 30 min

10 personer

COLESLAW M/VINAGRETTE -Finsnitt isbergsalat, gulrot, rødkål og agurk. Bland sammen med vinagrette i en stor bolle.

VINAGRETTE – Bland sammen honning, sennep og eddik. Pisk inn oljen i en tynn stråle. Smak til med salt og pepper.

MONTERING – Del Buns, fordel 1 ss med med sriracha­majones på hver av bunnene. Legg så oppå den friterte kylling burgeren. Fordel ønsket megde med coleslaw i vinagrette. Server med pommes frites eller sprø chip