slik lykkes du med KYLLINGVINGER

Hvem kan vel motstå saftige, velsmakende kyllingvinger? Den herlig grisete, smakfulle vingen som drypper lett av krydder og marinade, og som bare smaker himmelsk..

«Ain’t no thing like a chicken wing»

Robert, kokk hos Den Stolte Hane

Kyllingvinger er vanskelig å ikke lykkes med. De tåler mye krydder og spesielt sterke og smaksrike krydder er en vinner blant mange.

Vi holder en knapp på å krydre med smoked bbq krydder, sort pepper, chili (gjerne sriracha hotsaus)

Tilberedning:
Krydre kyllingvingene med dine favorittkrydder, og stek i ildfast form i 20–25 minutter på 200 grader.

Vingene er ferdig nå skinnet er gyllent og vingene er gjennomstekt.

Og det viktigste av alt – lag en fantastisk god dipp ved siden av. DET hever smaksopplevelsen mange hakk.

Vi har vært så heldig å få tilgang til våre kokkers beste dipper. NYT!