GÅRDSKLEKKET

Stolte bønder GÅRDSKLEKKET

klekket og oppvokst på en av fem gårder

Einar, Jo, Erlend, Kjell Ingar og Tommy med familier står bak de fem gårdene der Gårdsklekket kylling blir klekket og oppvokst. Her får du møte dem og familiene deres og bli kjent med den fantastiske gjengen som står bak Gårdsklekket kylling.

Gårdene ligger i gjennomsnitt under 20 minutter fra vårt produksjonsanlegg på Jæren.

Haugland gård

HAUGLAND GÅRD

På Haugland gård driver Erlend og Ann Kristin med Gårdsklekket kylling, sau og storfe. Familien har hatt gården på Haugland siden 1879, så det er lange og stolte tradisjoner som ligger bak gårdsdriften.

Vi er stolte av å levere Gårdsklekket kylling fra Haugland

Fagerli gård

FAGERLI GÅRD

På Fagerli gård bor Kjell Ingar og familien. Gården er arvet fra bestefar, og består både av potet- og kyllingproduksjon – og med fire barn og store områder å forvalte er det travle dager for familien på FAGERLI.

åserud gård

ÅSERUD GÅRD

Einar hadde en drøm om å bli bonde, en drøm han var alene om helt frem til ÅSERUD gård kom til salgs på finn.

Nå driver familien med kylling og har i tillegg både drivhus som leies ut til produksjon av sommerblomster og 40 mål jord som leies ut.

figland gård

FIGLAND GÅRD

På FIGLAND GÅRD bor og driver Tommy og Mona med sine tilsammen 5 barn en liten kyllinggård. På gården møter vi også sau, gris, hunder og katter. Det er ikke så mange som kan skryte av å ha egen vindmølle på tomten, men det har Tommy og Mona.

hoved

pollestadgård

POLLESTAD GÅRD

På Pollestad har det vært gårdsdrift i en årrekke, og Jo er den som har valgt å føre familietradisjonen videre. På en stor gård på Pollestad driver Jo både med vanlig kylling og med saktevoksende kylling og det å få være med på Gårdsklekking er en fjær i hatten.