Sky og fugl
Sky og fugl

Grillet salatkylling

200g

Grillet salatkylling

Ingredienser: Norsk salatkjøtt fra kyllinglår fra stolte familiegårder på Jæren,
vann, salt, aroma, glukose (mais) farge (paprika ekstrakt), herdet vegetabilsk
fett fra rapsolje, hvitløk, krydder, løk, pepper, antioksidant (natriumaskorbat),
stabilisator (natriumfosfater), surhetsregulerende middel (natriumacetat,
kalsiumlactat, citronsyre). Til 100 gram ferdig vare har det medgått 104,2 g kjøtt.
Næringsinnhold: 100 g vare gir ca 947 kJ (226 Kcal) og inneholder: 17,3 g fett,
hvorav 5,8 g mettet fett, 0,8 g karbohydrat, hvorav
sukkerarter 0,1 g, 16,8 g protein og 2,9 g salt.
Oppbevaring: Kjølevare 0-4°C. Holdbarhet: Se datostempling.
Pakket i beskyttende atmosfære.

Grillede kyllingvingeklubber

1,5 kg, 750g

Grillede kyllingvingeklubber

1,5 kg med Grillkrydder

Ingredienser: Norske vingeklubber fra stolte familiegårder
på Jæren, vann, salt, glukose (mais), krydder,
hvitløk, urter, aroma (røkaroma), farge (paprikaekstrakt,
betakaroten), løkpulver, antioksidant (natriumaskorbat),
stabilisator (natriumfosfater), surhetsregulerende
middel (natriumacetat, kalsiumlactat). Til 100 gram ferdig
vare har det medgått 107,8 g kjøtt. Næringsinnhold: 100g
vare gir ca 926 kJ (221 kcal) og inneholder: 15,3 g fett,
hvorav 5 g mettet fett, 1,6 g karbohydrat, hvorav sukkerarter
0,5 g, 19,6 g protein og 1,7 g salt. Oppbevaring:
Kjølevare 0-4°C. Holdbarhet: Se datostempling. Pakket i beskyttende
atmosfære. Produktet må gjennomvarmes før servering.
Tilberedes i stekeovn i ca 10-12 minutter på 180°C.

750g med Soltørket Tomat

Ingredienser: Kylling vingeklubber fra stolte familiegårder på Jæren, vann,
salt, krydder, løk, hvitløk, tomat, urter, hydrolysert vegetabilsk protein,
karamell, krydderekstrakter, sukker, antioksidant (natriumaskorbat),
aroma, glukose (mais), stabilisator (natriumfosfater), surhetsregulerende
middel (natriumacetat, kalsiumlactat). Til 100 gram ferdig vare har det
medgått 111,3 g kjøtt. Næringsinnhold: 100 g vare gir ca 985 kJ (235 kcal)
og inneholder: 15,7 g fett, hvorav 5,2 g mettet fett, 2,7 g karbohydrat,
hvorav 0,9 g sukkerarter, 20,7 g protein og 2,1 g salt.
Oppbevaring: Kjølevare 0-4°C. Holdbarhet:
Se datostempling. Pakket i beskyttende atmosfære.
Tilberedning: Produktet må gjennomvarmes før
servering. Tilberedes i stekeovn i ca 10-15 minutter
på 180°C.

750g, Chilli og Honning

 

Ingredienser: Norske kylling vingeklubber fra stolte familiegårder på
Jæren, vann, aroma (røkaroma), fortykningsmiddel (guar gum, xanthan
gum), honningpulver, hvitløk, krydder, løk, paprika, antioksidant (natriumaskorbat),
glukose (mais), salt, stabilisator (natriumfosfater), surhetsregulerende
middel (natriumacetat, kalsiumlactat. Til 100 gram ferdig vare har
det medgått 114,0 g kjøtt. Næringsinnhold: 100 g vare gir ca 1003 kJ (240
kcal) og inneholder: 16,1 g fett, hvorav 5,2 g mettet fett, 3 g karbohydrat,
hvorav 1,6 g sukkerarter, 20,7 g protein og 1,7 g salt.
Oppbevaring: Kjølevare 0-4°C. Holdbarhet:
Se datostempling. Pakket i beskyttende atmosfære.
Tilberedning: Produktet må gjennomvarmes før
servering. Tilberedes i stekeovn i ca 10-15 minutter
på 180°C.

Oppskrifter som bruker dette produktet

Grillede kyllinglår

600g, 1kg, 1,5kg

Grillede kyllinglår

Ingredienser: Norske kyllinglår fra stolte familiegårder
på Jæren, vann, salt, glukose (mais), krydder, hvitløk,
urter, aroma (røkaroma), farge (paprikaekstrakt, betakaroten),
løkpulver, antioksidant (natriumaskorbat),
stabilisator (natriumfosfater), surhetsregulerende
middel (natriumacetat, kalsiumlactat). Til 100 gram
ferdig vare har det medgått 108,2 g kjøtt. Næringsinnhold:
100 g vare gir ca 939 kJ (225 Kcal) og inneholder:
15,5 g fett, hvorav 4,2 g mettet fett, 1,6 g karbohydrat,
hvorav sukkerarter 0,5 g, 19,9 g protein, og 1,7 g salt.
Oppbevaring: Kjølevare 0-4°C. Holdbarhet: Se datostempling.
Pakket i beskyttende atmosfære. Produktet må gjennomvarmes før
servering. Tilberedes i stekeovn i ca 15-20 minutter på 180°C.

Grillede kyllingvinger

1,5kg, 500g

Grillede kyllingvinger

Ingredienser: Norske kyllingvinger fra stolte familiegårder
på Jæren, vann, salt, glukose (mais), krydder,
hvitløk, urter, aroma (røkaroma), farge (paprikaekstrakt,
betakaroten), løkpulver, antioksidant (natriumaskorbat),
stabilisator (natriumfosfater), surhetsregulerende middel
(natriumacetat, kalsiumlactat). Til 100 gram ferdig
vare har det medgått 107,8 g kjøtt. Næringsinnhold: 100g
vare gir ca 876 kJ (209 Kcal) og inneholder: 13,3 g fett,
hvorav 4,3 g mettet fett, 1,6 g karbohydrat, hvorav
sukkerarter 0,5 g, 20,9 g protein og 1,7 g salt. Oppbevaring:
Kjølevare 0-4°C. Holdbarhet: Se datostempling. Pakket i
beskyttende atmosfære. Produktet må gjennomvarmes før servering.
Tilberedes i stekeovn i ca 10-12 minutter på 180°C.

Ferske kylling lårklubber med skinn

1kg

Ingredienser:
100% rå norske kylling lårklubber fra stolte familiegårder på Jæren.

Næringsinnhold:
100 g vare gir ca 651 kJ (156 kcal) og inneholder: 8,7 g
fett, hvorav 2,5 g mettet fett, 0 g karbohydrat, 19,3 g protein og 0,2 g
salt. Saltinnholdet kommer fra naturlig natrium i råvaren.

Oppbevaring:
Kjølevare 0-4°C. Holdbarhet: Se datostempling. Pakket i beskyttende
atmosfære.

Tilberedning:
Krydre etter eget ønske. Tilberedes
i stekeovn i ca 35-40 minutter på 200°C.
Produktet må stekes/varmebehandles til det er
gjennomstekt (minimum kjernetemperatur 75°C)

Ferske kyllingvinger

1kg

Ingredienser:
100% rå norske kyllingvinger fra stolte familiegårder på Jæren.

Næringsinnhold:
100 g vare gir ca 781 kJ (187 kcal) og inneholder: 12,2 g fett, hvorav 4 g mettet fett, 0 g karbohydrat, 24 g protein og salt 0,2 g. Saltinnholdet kommer fra naturlig natrium i råvaren.

Oppbevaring:
Kjølevare 0-4°C. Holdbarhet: Se datostempling. Pakket i beskyttende atmosfære.

Tilberedning:
Krydre etter eget ønske. Tilberedes i stekeovn i ca 20-25 minutter på 200°C. Produktet må stekes/varmebehandles til det er gjennomstekt (minimum kjernetemperatur 75°C).

Ferske kyllinglår med skinn

1kg

Ferske kyllinglår med skinn

Ingredienser: 100% rå norske kyllinglår fra stolte familiegårder på Jæren.
Næringsinnhold: 100 g vare gir ca 841 kJ (201 kcal) og inneholder: 14,2 g
fett, hvorav 3,8 g mettet fett, 0 g karbohydrat, 18,3 g protein og 0,2 g
salt. Saltinnholdet kommer fra naturlig natrium i råvaren. Oppbevaring:
Kjølevare 0-4°C. Holdbarhet: Se datostempling. Pakket i beskyttende
atmosfære.
Tilberedning: Krydre etter eget ønske. Tilberedes
i stekeovn i ca 35-40 minutter på 200°C.
Produktet må stekes/varmebehandles til det er
gjennomstekt (minimum kjernetemperatur 75°C)

Fersk Grovkvernet kyllingfilet

400g

Kyllingfilet Grovkvernet

Ingredienser: 100% norsk kyllingfilet fra stolte familiegårder på Jæren.
Næringsinnhold: 100 g vare gir ca 439 kJ (105 kcal) og inneholder: 1 g fett,
hvorav 0,3 g mettet fett, 0 g karbohydrat, 24 g protein og 0,1 g salt. Saltinnholdet
kommer fra naturlig natrium i råvaren. Oppbevaring: Kjølevare
0-4°C. Holdbarhet: Se datostempling. Pakket i beskyttende atmosfære.
Tilberedning: Krydre etter eget ønske. Stekes
i smør eller olje i stekepanne på middels varme
i ca 10 minutter, til kjøttet er gjennomstekt (75°C).

Oppskrifter som bruker dette produktet

Fersk Kylling lårfilet

600g

Kylling lårfilet

Ingredienser: 100% rå norsk lårfilet uten skinn og ben fra stolte
familiegårder på Jæren.
Næringsinnhold: 100 g vare gir ca 633 kJ (151 kcal) og inneholder: 8,8 g
fett, hvorav 2,9 g mettet fett, 0 g karbohydrat, 18 g protein og 0,2 g
salt. Saltinnholdet kommer fra naturlig natrium i råvaren. Oppbevaring:
Kjølevare 0-4°C. Holdbarhet: Se datostempling. Pakket i beskyttende
atmosfære.
Tilberedning: Krydre lårfiletene med salt og pepper. Fyll gjerne med friske
urter etter smak. Rull filetene sammen og legg de i en smurt ildfast form og
stek i ovn på 200°C i 20 -25 minutter.
Produktet må stekes/varmebehandles
til det er gjennomstekt (minimum
kjernetemperatur 75°C).

Fersk Kyllingfilet

400g, 750g, 1100g

Kyllingfilet

Ingredienser: 100% norsk kyllingfilet fra stolte familiegårder på Jæren.
Næringsinnhold: 100 g vare gir ca 439 kJ (105 kcal) og inneholder: 1 g
fett, hvorav 0,3 g mettet fett, 0 g karbohydrat, 24 g protein og 0,1 g
salt. Saltinnholdet kommer fra naturlig natrium i råvaren. Oppbevaring:
Kjølevare 0-4°C. Holdbarhet: Se datostempling. Pakket i beskyttende
atmosfære.Tilberedning: Tilberedes i stekepanne
på middels temperatur i ca 8-12 minutter eller i
stekeovn i ca 15 minutter på 200°C. Produktet må
stekes/ varmebehandles til det er gjennomstekt
(minimum kjernetemperatur 75°C). La filetene hvile
i 3-4 minutter før servering.

Fersk Kyllingbryst med Skinn

400g

Kyllingbryst med Skinn

Ingredienser: 100% norsk kyllingfilet med skinn fra stolte familiegårder på
Jæren. Næringsinnhold: 100 g vare gir ca 529 kJ (126 kcal) og inneholder:
4,6 g fett, hvorav 1,3 g mettet fett, 0 g karbohydrat, 21,1 g protein og 0,2 g
salt. Saltinnholdet kommer fra naturlig natrium i råvaren. Oppbevaring:
Kjølevare 0-4°C. Holdbarhet: Se datostempling. Pakket i beskyttende
atmosfære. Tilberedning: Tilberedes i stekepanne på
middels temperatur i ca 8-12 minutter eller i stekeovn i ca
15 minutter på 200°C. Produktet må stekes/varmebehandles
til det er gjennomstek (min. kjernetemperatur 75°C).
La filetene hvile i 3-4 minutter før servering.

Fersk Kyllingfilet Urter og Hvitløk

400g

Kyllingfilet Urter og Hvitløk

Ingredienser: 93% norsk kyllingfilet fra stolte familiegårder på Jæren, vann,
salt, dekstrose, hvitløk, karamellpulver, krydder, krydderekstrakter, urter,
antioksidant (natriumaskorbat), aroma, glukose (mais), stabilisator (natriumfosfater),
surhetsregulerende middel (natriumacetat, kalsiumlactat).
Næringsinnhold: 100 g vare gir ca 440 kJ (105 kcal) og inneholder: 1,1 g fett,
hvorav 0,3 g mettet fett, 1,1 g karbohydrat, hvorav sukkerarter 1 g, 22,4 g
protein og 1,4 g salt. Oppbevaring: Kjølevare 0-4°C. Holdbarhet: Se datostempling.
Pakket i beskyttende atmosfære. Tilberedning:
I stekepanne på middels temp. i ca 8-12 min. eller i stekeovn
i ca 15 min. på 200°C. Produktet må stekes/varmebehandles
til det er gjennomstekt (min. kjernetemp. 75°C). La filetene
hvile i 3-4 minutter før servering.

Fersk Minuttfilet

500g

Minuttfilet

Ingredienser: 100% norsk kyllingfilet fra stolte familiegårder på Jæren
Næringsinnhold: 100 g vare gir ca 439kJ (105 kcal) og inneholder:
1 g fett, hvorav 0,3 g mettet fett, 0 g karbohydrat, 24 g protein og
0,1 salt g. Saltinnholdet kommer fra naturlig natrium i råvaren.
Oppbevaring: Kjølevare 0-4°C. Holdbarhet: Se datostempling. Pakket i
beskyttende atmosfære.
Tilberedning: Minuttfilet er ekstra tynne, bankede kyllingfileter som er ekstra
lette å tilberede. Krydre med ønskede krydder og stek filetene i 1-2 minutter på
hver side, til de er gjennomstekt. La filetene hvile i 1-2 minutter før servering.

Oppskrifter som bruker dette produktet

Kjøttdeig av Kylling

400g

Kjøttdeig av Kylling

Ingredienser: 100% kvernet norsk kyllinglårkjøtt fra stolte familiegårder på
Jæren. Næringsinnhold: 100 g vare gir ca 642 kJ (154 kcal) og inneholder:
9,5 g fett, hvorav 3,2 g mettet fett, 0 g karbohydrat, 17 g protein og 0,2 g salt.
Saltinnholdet kommer fra naturlig natrium i råvaren.
Oppbevaring: Kjølevare 0-4°C. Holdbarhet: Se datostempling.
Pakket i beskyttende atmosfære.Tilberedning:
Krydre etter eget ønske. Stekes i smør eller olje i
stekepanne på middels varme i ca 10 minutter,
til kjøttet er gjennomstekt (75°C).

Stekt og Skivet Kyllingfilet

200g

 

Classic

Ingredienser: Norsk kyllingfilet fra stolte familiegårder på Jæren,
vann, antioksidant (natriumaskorbat), aroma, glukose (mais), salt,
stabilisator (natriumfosfater), surhetsregulerende middel (natriumacetat,
kalsiumlactat). Til 100 gram ferdig vare har det medgått 110,6 g kjøtt. Næringsinnhold:
100 g vare gir ca 496 kJ (119 Kcal) og inneholder: 1,1 g fett, hvorav 0,4 g
mettet fett, 0,2 g karbohydrat, hvorav sukkerarter 0 g, 26,6 g protein, og 1 g salt.
Oppbevaring: Kjølevare 0-4°C.

Soltørket Tomat

Ingredienser: Norsk kyllingfilet fra stolte familiegårder på Jæren,
vann, salt, krydder, løk, hvitløk, tomat, urter, hydrolysert vegetabilsk
protein, karamell, krydderekstrakter, sukker, antioksidant,
(natriumaskorbat), aroma, glukose (mais), stabilisator (natriumfosfater),
surhetsregulerende middel (natriumacetat, kalsiumlactat). Til 100 gram
ferdig vare har det medgått 112,2 g kjøtt. Næringsinnhold: 100 g vare gir ca 563 kJ
(135 Kcal) og inneholder: 1,3 g fett, hvorav 0,4 g mettet fett, 2,7 g karbohydrat,
hvorav sukkerarter 1,8 g, 27,6 g protein, og 2,1 g salt.
Oppbevaring: Kjølevare 0-4°C.

Premium kyllingfilet

100g

Kyllingfilet

Ingredienser: 100% rå norsk kylling fra stolte familiegårder
på Jæren. Næringsinnhold: 100 g vare gir ca 529 kJ (126 kcal) og inneholder: 4,6 g
fett, hvorav 1,3 g mettet fett, 0 karbohydrat, 21 g protein og 0,15 g
salt. Saltinnholdet kommer fra naturlig natrium i råvaren. Oppbevaring:
Kjølevare 0-4°C. Holdbarhet: Se datostempling. Pakket i beskyttende
atmosfære. Tilberedning: Produktet må stekes/varmebehandles til det er
gjennomstekt (minimum kjernetemperatur 75°C)

Hel kylling

ca 2150g

Hel Kylling

Ingredienser: 100% rå norsk kylling fra stolte familiegårder
på Jæren. Næringsinnhold: 100 g vare gir ca 845 kJ (202 kcal) og inneholder: 14 g
fett, hvorav 4,7 g mettet fett, 0 karbohydrat, 19 g protein og 0,18 g
salt. Saltinnholdet kommer fra naturlig natrium i råvaren. Oppbevaring:
Kjølevare 0-4°C. Holdbarhet: Se datostempling. Pakket i beskyttende
atmosfære. Tilberedning: Produktet må stekes/varmebehandles til det er
gjennomstekt (minimum kjernetemperatur 75°C)

Kyllingbryst

325g

Ingredienser:
100% kyllingbryst med skinn.

Næringsinnhold:
100 g vare gir ca 529 kJ (126 kcal) og inneholder: 4,6 g fett, hvorav 1,3 g mettet fett, 0 g karbohydrat, 21 g protein og 0,15 g
salt.

Oppbevaring:
Kjølevare 0-4°C. Holdbarhet: Se datostempling. Pakket i beskyttende atmosfære.

Tilberedning:
Produktet må varmebehandles til det er gjennomstekt.

Krydret kyllinglår

350g

Ingredienser:
Kyllinglår* 97 % (Ross Rowan), havsalt 0,8%, maltodekstrin (mais), rismel, rosmarin 0,3%, hvitløk, sort pepper, løk, gjærekstrakt, naturlig aroma (gurkemeie, pepper), timian.

Næringsinnhold:
100 g vare gir ca 844 kJ (202 kcal) og inneholder: 14 g
fett, hvorav 3,7 g mettet fett, 1,5 g karbohydrat, 18 g protein og 1g
salt.

Oppbevaring:
Kjølevare 0-4°C.

Holdbarhet:
Se datostempling. Pakket i beskyttende atmosfære.

Tilberedning:
Produktet må varmebehandles til det er gjennomstekt.

Kyllingvinger

500 g

Kyllingvinger

Ingredienser: 100% yyllingvinger. Næringsinnhold: 100 g vare gir ca 781 kJ (187 kcal) og inneholder: 12 g
fett, hvorav 4 g mettet fett, 0 g karbohydrat, 19 g protein og 0,2 g
salt. Saltinnholdet kommer fra naturlig natrium i råvaren. Oppbevaring:
Kjølevare 0-4°C. Holdbarhet: Se datostempling. Pakket i beskyttende
atmosfære. Tilberedning: Produktet må varmebehandles til det er gjennomstekt.

Kyllinglår naturell

750g

Ingredienser:
100% norsk kyllinglår fra stolte familiegårder på Jæren.

Næringsinnhold:
100 g vare gir ca 841 kJ (201 kcal) og inneholder: 14 g
fett, hvorav 3,8 g mettet fett, 0 g karbohydrat, 18 g protein og 0,2 g
salt. Saltinnholdet kommer fra naturlig natrium i råvaren.

Oppbevaring:
Kjølevare 0-4°C.

Holdbarhet:
Se datostempling. Pakket i beskyttende atmosfære.

Tilberedning:
Produktet må stekes/ varmebehandles til det er gjennomstekt.