NYHETER

NYHETER

Kylling Steak m/urter og hvitløk
I 2020 lanserte vi nyheten Flammegrillet Steak. Saftig lårfilet uten skinn og bein, som var både flammegrillet og spiseklar. Dette produktet satte en helt ny standard for saftig ferdig grillet kylling, og har siden funnet veien inn på mange menyer.

Nå utvider vi med en ny variant smaksatt med urter og hvitløk. En unik smakskombinasjon som vi har god erfaring med, gjennom årets produkt «Bakt kyllinglår med urter & hvitløk»

Et anvendelig produkt som passer utmerket i en burger, i en wraps, i en steam buns eller som en «steak» på tallerken med godt tilbehør.
Vi har gjort jobben for deg – En sikker og robust vinner, med et bredt bruksområde – ET signatur produkt fra Vestfold Fugl

– SUPERSAFTIG & SMAKFULL
– SPISEKLAR
– ALLERGENFRI
– PRAKTISK EMBALLASJE
– NORSK KYLLING FRA AKTIVE GÅRDER PÅ JÆREN

Kylling Kjøttkake & karbonade
Det konsumeres i dag store volumer av kjøttkaker, karbonader og boller av storfekjøtt.

I tråd med vår visjon om å få flere kunder til å konvertere fra det røde kjøttet til sunn og klimasmart kylling ønsker vi å utvide vår serie med to volumprodukter som ofte er inne på menyen: Karbonade og kjøttkake. Spar tid, penger og klimaavtrykk ved å sette «CHICK BALLS på menyen i dag. Kokkene i Vestfold Fugl har satt sammen en brosjyre med mange spennende og innovative retter med «chickballs» som råvare.