Høstens nyheter

Høstens nyheter

Vi ønsker stadig å inspirere våre kunder til å sette den bærekraftige norske kyllingen på menyen. Dermed har vi stort fokus på innovasjon og forbedring av våre produkter og serier.

Denne høsten kan vi stolt presentere lansering av hele
fem nyheter!
To produkter innen vår saftig Crispy serie og tre produkter innen en helt ny serie som har navnet Gårdsklekket.

Crispy Nyheter

Først ut er en ny kyllingburger laget av grovkvernet kyllingfilet. Stanset i en rustikk form, som ser ut som en helmuskel filet.

Vi har forfritert produktet for at det skal være enklere å få den crispy, uansett om det brukes ovn, airfrier eller frityr til stekingen.

Produktet er singelfryst i pose, som gir null svinn.

Vi ville «spice opp» den klassiske nuggetsen, så dette er ikke noe til barnemenyen, men heller til en snackskål.

Nuggets kuler med litt «umf» i paneringen, som du kjenner litt, men får lyst på enda mer av.

Her har vi også forfritert produktet for at det skal være enklere å få den crispy, uansett om det brukes ovn, airfrier eller frityr til stekingen.

Produktet er singelfryst i pose, som gir null svinn.

Nyhet Saktevoksende kylling

Vår Gårdsklekket serie vil gi deg en unik produkthistorie, som vil skape begeistring hos både kjøkkensjefen og gjestene. La kyllingen skinne i hovedrollen på tallerken som en hovedrett, kanskje den skal få bli din neste signaturrett?

Disse saktevoksende Ranger Gold kyllingene blir klekket på gården, hos våre syv gårdsklekket bønder, og får en trygg og godt start på livet. Kyllingene vokser opp i mindre kull og får da bedre plass, samt fôr uten soya.

Les mer om gårdsklekket her

Våre Gårdsklekket produkter:
Sjekk også ut vår inpirasjonsbrosjyre her