Flammetgrillet filetburger med brioche burgerbrød med spicy col
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Briocheburger med spicy coleslow

20 min | Enkel

En sunn og saftig burger med flammegrillet kylling

Ingredienser

Spicy coleslaw

0.5 stk
nykål
0.5 stk
rødkål
0.5 stk
grønt eple
1 stk
grønn chili
1 stk
håndfull koriander
4 ss
majones
1 ts
dijon sennep
1 klype
salt
1 klype
pepper

Sennepsdressing

4 ss
dijon sennep
2 ss
flytende honning
0.25 stk
sitron
1 klype
salt
1 klype
pepper

Briocheburger

1 pk
flammegrillet filetburger
4 stk
brioche hamburgerbrød
2 ss
smør
1 stk
hjertesalat
0.5 stk
rødløk
1 stk
glass cornichons
Nyhet
Briocheburger med spicy coleslaw

INGREDIENSER

INGREDIENSER

En sunn og saftig burger med flammegrillet kylling

Slik gjør du

Spicy Coleslaw

Finsnitt nykål og rødkål. Rasp eplet. Kutt chili i tynne skiver. Finhakk koriander.

Bland sammen majones, dijonsennep, salt og pepper i en bolle. Vend inn resten av ingrediensene til coleslawen. Sett til side.

 

Sennepsdressing

Visp sammen alle ingrediensene til sennepsdressingen.

Briocheburger

Stek briochehamburgerbrødene i panna med litt smør.

Varm filetburgeren raskt i panna om du ønsker den varm. Kan også spises kald.

Smør sennepsdressing i bunnen og toppen av briochehamburgerbrødene. Dander med hjertesalat og coleslaw i bunnen.

Legg på kyllingen og topp med litt ekstra coleslaw og finsnittet rødløk.

Server sammen med pickes/cornichons.

 

Klimautslipp 

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5

Nyhet
Briocheburger med spicy coleslaw