Sky og fugl
Sky og fugl

Briocheburger med spicy coleslaw

Briocheburger med spicy coleslaw

Fremgangsmåte

Etter å ha smakt denne kyllingburgeren skjønner vi godt hvorfor coleslaw er et essensielt tilbehør for mange burgerelskere. Spicy nok til å kreve oppmerksomhet, men mild nok til å passe de fleste. Med ferdigstekte Flammegrillede kyllingfileter er de også veldig raske å lage!

  1. Finsnitt nykål og rødkål. Rasp eplet. Kutt chili i tynne skiver. Finhakk koriander.
  2. Bland sammen majones, dijonsennep, salt og pepper i en bolle. Vend inn resten av ingrediensene til coleslawen. Sett til side.
  3. Visp sammen alle ingrediensene til sennepsdressingen.
  4. Stek briochehamburgerbrødene i panna med litt smør.
  5. Varm filetburgeren raskt i panna om du ønsker den varm. Kan også spises kald.
  6. Smør sennepsdressing i bunnen og toppen av briochehamburgerbrødene. Dander med hjertesalat og coleslaw i bunnen. Legg på kyllingen og topp med litt ekstra coleslaw og finsnittet rødløk.
  7. Server sammen med pickes/cornichons.

 

Sennepsdressing (ikke i ingrediens listen):

  • 4 ss dijonsennep
  • 2 ss flytende honning
  • ¼ sitron
  • 1 klype salt
  • 1 klype pepper

Garnityr:

Rødløk
Grønn chili
Koriander

Fortell dine venner om dette: