
Sankthans salat med kylling
Ingredienser
Søtpoteter:
Dressing:
Salat:
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Sankthans salat med kylling. En rask og enkel fargerik kyllingsalat som metter både store og små.
Slik gjør du
Forvarm ovnen til 220°C og legg bakepapir på et stekebrett. Skjær søtpoteten i terninger i passe munnfullstørrelse, og vend dem i krydder, olivenolje og maisenna. Spre bitene jevnt utover det bakepapirkledde brettet og stek i ca. 30 minutter, til de er gyldne. Når de er ferdigstekte, sett dem til side.
Ha ingrediensene til dressingen i et glass med lokk eller i en blender, og rist eller miks til dressingen er jevn og glatt. Sett til side.
I en stor bolle eller på et serveringsfat, legg lagvis salatblader, kyllingstrimler, søtpoteter og resten av salatingrediensene. Topp med dressingen rett før servering.
Merkingen viser CO2e-utslippet til
en matrett (kg CO2e/rett) og en
rangering (A-E) som gjenspeiler den
relative klimapåvirkningen. CO2e-dataene er
levert av vår bærekraftspartner Klimato.
