Sky og fugl
Sky og fugl

Helgetoast med Flammegrillet kyllingfilet og egg

Helgetoast med Flammegrillet kyllingfilet og egg

Fremgangsmåte

Helgekos! Denne toasten fungerer perfekt hele helgen, enten det er en lang frokost, solid brunsj eller rask middag. Når du bruker ferdigstekte Flammegrillet filetburger er de i tillegg ferdig på få minutter. Så kan du bruke mindre tid på kjøkkenet og mer ved bordet.

Ferdigstekt Flammegrillet kyllingfilet finnes på Coop Obs, Mega, Extra og utvalgte Prix. Du finner også en tynnere variant som heter Flammegrillet burgerfilet i Meny og Kiwi. 

1. Start med å lage avokadomos. Mos avokadokjøttet med en gaffel sammen med limesaft, havsalt og pepper.

2. Stek brødet gyllent i smør, og deretter filetburgerne hvis du vil ha de varme.

3. I en annen stekepanne varmer du opp nøytral olje til medium temperatur. Stek speileggene.

4. Dander toasten med avokadomos, Flammegrillet kyllingfilet og speilegg på toppen. Topp med valgfri garnityr.

Fortell dine venner om dette: