Sky og fugl
Sky og fugl

Høstlig salat med kylling og bakte epler

Høstlig salat med kylling og bakte epler

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 225 grader.
  2. Legg grønnkål på et stort fat og vend inn litt olivenolje og sitron med hendene.
  3. Skrell søtpoteten, kutt den i terninger og legg den på en bakepapirkledd stekeplate. Hell på litt olivenolje og dryss på litt salt.
  4. Kutt eplene i båter med skall og legg de på stekeplaten sammen med søtpoteten.
  5. Bak eplebåter og søtpotet i ovnen i 15 minutter til de er godt bakte og gylne.
  6. Legg stekt og skivet Cæsar kylling over grønnkålen. Ha deretter i søtpotet og eplebåter.
  7. Rist hasselnøtter i en stekepanne og ha over salaten.
  8. Topp med balsamicosirup og chiliflak.

 

 

Fortell dine venner om dette: