høstpanne med sesongens sopp
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Høstpanne med sesongens sopp

15 min | Enkel

Høstens deiligste råvarer finner du i skogen om høsten. Prøv denne gode høstpannen til søndagsbrunchen!

Ingredienser

3 stk
Gårdsegg XL
200 g
Sjampinjong
200 g
Kantarell eller annen sopp
150 g
Spinat
150 g
Grønnkål
1 ss
Smør til steking
1 stk
Klype chiliflak
1 stk
Klype salt og pepper
Nyhet
Høstpanne med sesongens sopp

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Høstens deiligste råvarer finner du i skogen om høsten. Prøv denne gode høstpannen til søndagsbrunchen!

Slik gjør du

  1. Rens og kutt soppen i biter.
  2. Varm smør i en stekepanne og ha oppi soppen, la den surre til det meste av vannet har fordampet.
  3. Vask spinat og grønnkål og ha det i pannen.
  4. Strø over salt og pepper og la det surre et par minutter.
  5. Knekk eggene og ha i pannen og dryss over chiliflak.
  6. Server pannen rett på bordet når speileggene er klare, gjerne med godt brød.

 

Klimautslipp 

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5

Nyhet
Høstpanne med sesongens sopp