Sky og fugl
Sky og fugl

Kyllingfiletburger med potetbåter

Kyllingfiletburger med potetbåter

Fremgangsmåte

Kok opp vann i en kasserolle og la potetene koke til de er omtrent halvkokt. Skjær dem i båter og ha i en ildfast form med hvitløksfedd, olivenolje og litt havsalt. Sett ovnen på 200 grader.

Legg kyllingfiletene i en annen ildfast form, og bak kyllingen og potetene i ca. 20 minutter.

Skyll og skjær opp salatblader og tomatskiver. Stek bacon i pannen.

Når kyllingfiletene er nesten ferdige tar du de ut. Skru opp temperaturen til 250 grader. Legg på ost og sett kyllingfiletene inn igjen. La poteter og kylling få en ekstra liten stekekant og la osten smelte.

Ta ut poteter og kylling og varm brødet i ovnen i noen minutter. Server kyllingburger med frisk salat og tomat, bacon, sennep, aioli og potetbåter.

Fortell dine venner om dette: