Sky og fugl
Sky og fugl

Lun pastasalat med stekt kyllingfilet, bacon og jordbær

Lun pastasalat med stekt kyllingfilet, bacon og jordbær

Fremgangsmåte

  1. Start med å lage pestoen. Rist pinjekjernene i en varm og tørr stekepanne. Ha resten alle ingrediensene til pestoen i en blender eller foodprocessor.
  2. Kutt bacon i biter og stek til de er gylne og sprø. Stek deretter kyllingfiletbitene i baconfettet. Krydre med salt og pepper.
  3. Kok pastaen som anvist på pakken.
  4. Bland pastaen sammen med raspet sitronskall og sitronjuice, pestoen og ruccola.
  5. Dander pastaen med kyllingbiter og bacon. Topp med jordbær og smuldret fetaost.

 

Pesto*:

  • 20 g pinjekjerner
  • 1 potte basilikum
  • 1 håndfull persille
  • 50 g parmesan
  • 1 dl olivenolje
  • 1 klype salt
  • 1 klype pepper

* Eventuelt bruk din favoritt kjøpepesto!

Fortell dine venner om dette: