Sky og fugl
Sky og fugl

Pannekake-kake à la Susanne

Pannekake-kake à la Susanne

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen ingrediensene til pakkekakerøren: 6 dl grovt mel, 6 dl fint mel, 3 egg, 5 ss smeltet smør, 8 dl lettmelk og 2 klyper salt. La gjerne røren stå i 30-40 minutter.
  2. Stek pannekakene på medium varme.
  3. Varm opp en panne på medium varme, tilsett rapsolje, og stek kjøttdeigen med ønsket krydder.
  4. Skjær opp rødløk i strimler, finn frem spinat, mager jalapeño ost, valnøtter, honning og salt.
  5. Stek speilegg i en panne. Legg en pannekake på en tallerken. Fyll lagvis med mager jalapeño ost, spinat, kjøttdeig og rødløk. Legg på en ny pannekake, og gjenta med de samme ingrediensene til ønsket høyde. Den øverste pannekaken topper du med speilegg, honning, valnøtter og salt.
  6. Lag hull på eggeplommen før servering.

Tips :

Kan også serveres som en og en pannekake med fyll, som en wrap.

Fortell dine venner om dette: