Sky og fugl
Sky og fugl

Sommerspyd med fetaost krem og mangosalat

Sommerspyd med fetaost krem og mangosalat

Fremgangsmåte

Kylling med marinade:
4 tynne (evnt to standard) kyllingfileter fra Den Stolte Hane
2 – 3 fedd hvitløk
3 ulike urter, for eksempel rosmarin, timian og basilikum, en liten neve av hver urt
1 dl olivenolje
Saften fra 1/4 sitron
Flaksalt
Sort pepper

Tilberedning:
Finhakk urter og hvitløk, og bland alle ingredienser i en bolle. Skjær kyllingfiletene i biter og bland inn i marinaden. La kyllingen trekke i marinaden i kjøleskapet minst en time.

Fetaostkrem:
100 gram fetaost
2 ss Creme Fraiche
En god skvett olivenolje
Chiliflak

Tilberedning:
Bland fetaost og Creme Fraiche godt sammen i en liten bolle til du får en kremaktig konsistens. Hell over god olivenolje og flak av chili før servering

Salat:
1/2 pakke crispsalat
1/2 moden mango
1 stor avokado
1 neve ristede mandler
Hvit balsamico
Olivenolje

Tilberedning:
Skyll og kutt salaten i gode biter. Ha i en bolle. Skjær mango i skiver og avokado i terninger og legg over salaten. Hell en klunk hvit balsamico og god olivenolje over. Dryss til slutt på hakkede, ristede mandler

Server med surdeigsbaguette i skiver.

Fortell dine venner om dette: