Sky og fugl
Sky og fugl

Spicy Cæsarsalat med grønnkål og chili

Spicy Cæsarsalat med grønnkål og chili

Fremgangsmåte

Stek baconet i panne til det er sprøtt.

Kutt brødet i terninger. Sett ovnen på 220 grader, legg brødbitene utover et bakepapir på en stekeplate, dryss over litt olivenolje og la bitene steke i ovnen ca. 10-15 minutter til de er sprø og gyldne. Avkjøl.

På et stort fat legger du en blanding av romanosalat og grønnkålsalat, og så lager du rømmedressingen.

Bland seterrømme, litt majones, godt med presset hvitløk, litt chili, salt og pepper i en skål. Smak deg fram til om du ønsker mer krydder eller majones. Bland inn 50 gram raspet parmesanost og en klunk olivenolje.

Vend dressingen inn i salaten, hell over krutonger og legg kyllingen på toppen.

TIPS: Det er også kjempegodt med grillet kylling i denne salaten. Surr kyllingfileten i bacon og legg den på grillen. Når den er ferdigstekt, skjærer du den i halvtykke skiver.

Fortell dine venner om dette: