Sky og fugl
Sky og fugl

Steinsoppsuppe med kylling

Steinsoppsuppe med kylling

Fremgangsmåte

 

  1. Legg steinsopp i en stor kopp. Kok opp vann og hell det over soppen. Dekk det til. Etter 30 minutter, sil av vannet og skjær soppen i jevne skiver.
  2. Ta en stor gryte og varm opp til middelshøy varme. Tilsett olje og smør.
  3. Skrell hvitløk og ingefær og skjær de i tynne skiver. Ha det i gryten og stek det i om lag ett minutt.
  4. Skjær chili i tynne skiver og ha det i gryten.
  5. Tilsett steinsopp og stek det sammen blandingen i ett minutt.
  6. Ha i buljong og la det koke i 10 minutter.
  7. Tilsett kyllingen.
  8. Sett på lokk og senk temperaturen. La det småputre i 5 minutter.
  9. Før servering rør inn 1 ss matfløte.
  10. Smak til med salt og pepper.
  11. Server i store suppeboller med frisk koriander.
Fortell dine venner om dette: