Sky og fugl
Flammegrillet salat tomat maiskrem
Sky og fugl

Syrlig salat med Flammegrillet kyllingfilet, maiskrem og bakt tomat

Syrlig salat med Flammegrillet kyllingfilet, maiskrem og bakt tomat

Fremgangsmåte

Bakte tomater:

Ha olje, hvitløk og cherrytomater i en liten gryte, og la dette trekke på lav varme i 15 minutter. La tomatene og oljen avkjøle seg i gryten.

Maiskrem:

Kok opp fløten og ha i maisen. La dette bli gjennomvarmt, før du kjører det til en glatt puré med stavmikser.

Salat:

Skjær av skallet på limen, slik at du kun sitter igjen med det grønne fruktkjøttet. Skjær dette i biter. Bland sammen med salat og 2 ss olivenolje. Ha deretter i granateplekjerner og bland alt godt sammen.

Kylling:

Varm kyllingfiletene i stekeovn i omtrent 5 minutter – til den er lun.

Server kyllingfileten sammen med bakte tomater, syrlig salat og maiskrem. Vel bekomme!

Fortell dine venner om dette: