Sky og fugl
Sky og fugl

Thai-inspirert kyllingsuppe med nudler

Thai-inspirert kyllingsuppe med nudler

Fremgangsmåte

  1. Vask, rens og del grønnsakene.
  2. Del kyllingen i skiver.
  3. Varm olivenolje på middels varme i en dyp stekepanne, tilsett kylling og fres raskt i pannen før du tar den ut og legger til side.
  4. Så tilsetter du hvitløk, paprika og løk. Stek i 3- 4 minutter til løken er myk og blank.
  5. Tilsett red currypaste og ingefær, og rør rundt i ca. 1 minutt.
  6. Tilsett buljong og kokosmelk, og bland godt sammen før du legger i kyllingen og noen blader thai basilikum. Kok opp og la det småputre i ca. 7-10 minutter.
  7. Til slutt tilsetter du fiskesaus, risnudler og brunt sukker. Rør lett sammen og kok til nudlene er møre.

 

Fortell dine venner om dette: