flammegrillet filetburger i pita

Flammegrillet kylling i pita

15 min | Enkel

Deilig greskinspirert pita til late sommerdager.

Ingredienser

Tzatziki

150 g
gresk yoghurt
0.5 stk
agurk
1 fedd
hvitløk
1 klype
salt og pepper

Mangosalat

1 stk
rød chili
0.5 stk
rødløk
0.5 stk
lime (saften)
1 håndfull
frisk koriander, finhakket

Pitabrød

2 stk
pitabrød
1 pk
Flammegrillet kyllingfilet
0.5 boks
svarte bønner
0.5 stk
avokado
Nyhet
Flammegrillet kylling i pita

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Deilig greskinspirert pita til late sommerdager.

Slik gjør du

Tzatziki

Skrell og rasp agurken og press ut så mye vann som mulig fra agurkstrimlene.

Knus hvitløk og bland sammen agurk og gresk yoghurt i en bolle. Smak til med salt og pepper.

Mangosalat

Kutt mango, rødløk og chilli i små biter. Ha det i en bolle og bland inn limesaft og finhakket koriander.

Pitabrød

Sett ovnen på 200 grader.

Kutt avokadoen i terninger.

Varm de sorte bønnene i en gryte på lav varme.

Varm pitabrødene i ovnen et par minutter.

Legg dem på et fat, skjær en åpning på den ene siden og fyll dem med tzatziki, mangosalsa, sorte bønner, avokado og flammegrillet kyllingfilet.

Nyhet
Flammegrillet kylling i pita