Kylling wok

Rød-grønn kyllingwok

10 min | Enkel

Ingredienser

2 pk
Stekt og skivet kyllingfilet classic
250 g
eggnudler
1 dl
wok saus, ferdig
1 stk
paprika, i skiver
4 stk
vårløk, hakket
Nyhet
Rød-grønn kyllingwok

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Rask middag eller lunch på asiatisk vis.

Slik gjør du

Vask, rens og kutt paprika og vårløk.

Fres kyllingen i en wok panne med litt olje, sammen paprika og vårløk.

Kok nudlene etter anvisning fra pakken, hell av vannet og ha nudlene i wok pannen.

Tilsett wok sausen og la det steke sammen et par minutter til.

Topp med litt vårløk.

 

Serveringstips:

Topp med mer vårløk, og hvis du har sesamfrø og koriander passer dette også godt som topping.

 

Nyhet
Rød-grønn kyllingwok