
Vi skal skape BURGASME
Burgertrenden har tatt restaurantsektoren med storm, og burgere har gått fra å være en enkel fastfood-rett til å bli en kulinarisk opplevelse som stadig flere restauranter ønsker å tilby sine gjester. Med et økt fokus på kvalitet, variasjon og innovative smaker og spennende tilbehør, har burgere blitt en viktig del av menyene på mange spisesteder. Mens den klassiske storfekjøttburgeren fortsatt er en favoritt, ser vi en betydelig økning i etterspørselen etter alternative burgervarianter, både av kylling og vegetar.
Kyllingspesialisten vil slå et slag for kyllingburgeren! Kyllingburgere har blitt en populær nykommer i denne bølgen, og det er lett å forstå hvorfor.

Kyllingspesialisten har et bredt utvalg av kyllingburgere, alt fra en mager flammegrillet filetburger til super crispy burger laget av lårfilet. kyllingburgeren tilpasses for å møte enhver smak og preferanse. Denne fleksibiliteten gjør kyllingburgere til et attraktivt valg for både restauranter og gjester. For restauranter som ønsker å holde seg relevante og møte kundenes stadig skiftende ønsker, er det nå viktigere enn noensinne å inkludere flere kyllingalternativer i burgermenyene. Dette vil ikke bare tiltrekke seg helsebevisste gjester, men også de som søker nye og spennende smaksopplevelser. Kyllingburgere kan enkelt integreres i eksisterende menyer og kan tilpasses med en rekke forskjellige ingredienser og krydder for å skape unike og minneverdige retter.

Nyeste tilskuddet til denne familien er en rå kyllingburger fra 100% kylling, fordelt på grovkvernet vinge og biter av lårkjøtt. Supersaftig og smaksfull burger med perfekt «bitt». En sunnere og mer bærekraftig protein.

Kyllingburgeren skal utfordre «BeefBurgeren», den tykke, grove storfeburgeren… Vi har holdt dette produktet helt naturlig, slik at restaurantene enkelt kan bruke denne kyllingburgener der de tidligere brukte storfeburger. Kyllingburger’n er singelfryst og gjør det enkelt og forutsigbar i henhold til kjøkkenøkonomien. Tykkelsen på burgeren gjøre det mulig å steke de rett fra frys, siden de er singelfryst vil man raskt kunne tine de også. Eksempelvis vil en fryst burger kunne legges rett på en varm panne eller flatgrillen. Stekes under lokk i ca. 4-5 minutter på hver side, eller til den er kommet opp i en kjernetemperatur på minimum 75°C.
Det har aldri vært enklere å kunne tilby gjestene en så smakfull og supersaftig å ikke minst klimasmart burger som nå. Vi gleder oss til å skape Burgasme!



I kjent Vestfold Fugl stil har vi også laget en spennende inspirasjonsbrosjyre.
Bla om for å lese mer om nyheten og finn inspirasjon til å oppgradere din burgermenyThis messege was approved by our headchef, Robert Skaugen!