WINGS ON TREND!

WINGS ON TREND!

Kyllingspesialisten ønsker å sette fokus på en undervurdert råvare, nemlig kyllingvinger

På 80 tallet var vinger super trendy. Dette var familiens fredagskos, elsket av både store og små. Senere ble fredagskos erstattes av både Taco og Sushi, nå er tiden inne for å sette fokus på vinger igjen. 

Vi ser at vinger stadig får større oppmerksomhet på spisesteder i inn og utland. Vinger er nå veldig trendy og kanskje kan det forklares ved at kokker tilstreber å bruke hele dyret. «Trash er nå blitt tresure», videre er vinger en rimelig råvare noe som er kjærkomment i tider hvor kostnader flyr i taket og forbrukernes lommebok slankes.

Ellers er også vinger superdigg comfort food som er enkelt å smaksette og raske å tilberede. Dette svarer på quick prep og convenience trenden. MAO vinger svarer på en rekke drivere og trender og derfor mener kyllingspesialisten at det er tid for å sette vinger på menyen igjen.

Vi hatt alltid hatt fokus på å videreutvikle vårt vingesortiment, med nye smaker og ikke minst inspirasjon til servering, men nå har vi tatt et stort skritt å lanserer i disse dager en helt ny vinge nemlig Vestfold Fugl lollipopwings!

Vi har kuttet senefestet slik at kjøttet trekker seg sammen når den steks og eksponerer benpipen. Da får man en ren «hank» å holde i når man spiser og så slipper man å bli grisete på fingrene.

Vi kaller det Lollipop wings. En signaturvinge fra Vestfold Fugl.
Denne innovasjonen vil gjøre det lettere å finne flere anledninger til å servere de små smakfulle vingene. 

Aldri har det vært enklere å spise kyllingvinger!

La oss introdusere deg våre høstnyheter for 2023:

Naturell, rå lollipop cut wings
2,5 kg poser singelfryst i 5 kgs kartong.

Sett din egen vri på denne unike vingeproduktet og server det til buffet, tapas eller i en sharing basket.

Les mer utfyllende om produktet her

Buffalo lollipop cut wings
Grillet, i 2,5 kg poser singelfryst i 5 kgs katrong

Her har vi gitt en grunnsmak til vingen med BBQ og fermentert pepper og har grillet den. Produktet trenger en siste oppvarming før den kan serveres i flere anledninger. Samtidig, kan du enkelt sette din egen preg på produktet med en egen saus eller dipp.

Les mer utfyllende om produktet her

Hot lollipop cut wings
Grillet, i 2,5 kg poser singelfryst i 5 kgs kartong

Gode hot wings med ny utseende, mye smak i vingene, men de er ikke for spicy. Du har lyst å spise en til når du har tatt din første. Produktet trenger en siste oppvarming før den kan serveres i flere anledninger som den er eller tilsett egne sauser eller dipp til den.

Les mer utfyllende om produktet her

En bonus nyhet for høsten:

Crispy wings spicy,
Forfrytert, i 2,5 kgs pose singelfryst i 5 kgs kartong

En ny tilskudd til vår crispy familie, denne ganger vinger med god og spicy panering. Forfrytert fra fabrikken som gjør det til barnemat å varme dem opp igjen uansett oppvarming utstyr.

Les mer utfyllende om produktet her

Sjekk ut vår inspirasjonskatalog for lollipop wing og
se oppskriftene til vår lollipopwings entusiast Runa Kvendseth her.