Jul med Nevada

Middagstips Jul med Nevada

Jul med nevada berg

Nevada Berg er genuint opptatt av å formidle matglede, og mener flere nordmenn burde være stolt av de norske råvarene. Bli bedre kjent med Nevada, og se hennes 3 retter som er utviklet med Gårdsklekket kylling. De passer perfekt å servere til alle julens festligheter. Inviter venner og familie over og lag et skikkelig måltid!

Prøv våre smakfulle retter, og finn din favoritt!

Smaksrik kylling

Cordon bleu

Her har Nevada laget en vri av klassikeren cordon bleu med gårdsklekket kyllingfilet, spekeskinke og ost. Kyllingen blir panert og deretter frityrstekt. Retten er crispy på utsiden, men utrolig saftig på innsiden. Den toppes med en deilig, kremet ostesaus.

Perfekt for julens sammenkomster.

Se oppskrift på Cordon Bleu

Bli kjent med

Nevada BERG

Nevada Berg er opprinnelig fra Utah. Hun står bak den suksessrike bloggen www.northwildkitchen.com

Nevada er opptatt av lokale råvarer, tradisjonsrik mat og historiene bak matkulturen. Hun eksperimenterer med gamle mattradisjoner og lager sin egen vri. Hennes lidenskap for naturen, og det å bruke mat som hun sanker i skogen, dyrker selv eller avler opp gjør hennes matlaging ren og enkel.

Nevada har laget tre retter med Gårdsklekket kylling som passer perfekt til førjulskosen og nyttårsmaten. Server hel kylling til nyttårsmiddagen, eller by venner og familie på cordon bleu eller creamy chicken in pastry shells.

Gjør deg klar for en skikkelig smaksopplevelse!

Perfekt smårett

Creamy chicken in pastry shells

Creamy chicken in pastry shells er en spennende rett med kremet kylling servert på en seng av butterdeig. Disse passer perfekt som en del av en større julefrokost eller lunsj. Både skjellene og kyllingen er lett å forberede på forhånd, slik at du enkelt kan varme det opp når gjestene kommer.

Imponer gjestene dine med en liten vri på tradisjonell julemat.

Se oppskrift på Creamy Chicken in pastry shells.

x

Gårdsklekket kylling er klekket og oppvokst på samme gård. Det tar litt tid, men gode ting tar tid. Det er et bredt utvalg, som passer alle situasjoner.

gÅRDSKLEKKET

Våre kyllingprodukter passer perfekt til julekosen. Ta deg god tid på kjøkkenet, og del maten med de du er glad i

Les mer om Gårdsklekket

Velg kylling til nyttårsmiddagen!

HEL KYLLING

Har du lyst på et litt enklere alternativ til nyttårskalkunen er denne tyttebærglaserte helstekte kyllingen et perfekt alternativ.

Denne retten er ekstra smakfull fordi den er marinert med en smørblanding av appelsinskall, rosmarin, timian og persille. Trikset for ekstra saftig kylling er å smøre blandingen under skinnet. Serveres med skivede stekte poteter.

Denne oppskriften passer også perfekt til søndagsmiddagen ellers i året.

Oppskrift hel kylling med tyttebærmarinade.

x