Ta med mat

Middagstips Ta med mat

våre beste ta med mat

Piknik- og strandsesongen er i gang! Vi har samlet våre beste og raskeste oppskrifter på mat som er enkelt å ta med ut i sommervarmen. Nyt deilig mat blant trærne eller ved vannet ☀. Fra friske salater til smakfulle retter – vi har alt du trenger for å gjøre utendørs måltider til en fryd. La oss inspirere deg til å nyte sommeren med enkel og velsmakende mat på farten!

Chilaquiles med kylling

En deilig meksikansk rett som vil ta smaksløkene dine med storm. Enten det serveres til frokost, lunsj eller middag, er chilaquiles med kylling en favoritt for de som ønsker å utforske nye smaker.

Se oppskrift her

Sommerburger

Sommerburger med mangosalsa er en smakfull kombinasjon av saftig kylling og frisk, søt mangosalsa, som tar smaksløkene med på en tropisk reise. Burger med en perfekt balanse av teksturer og smaker.

Se oppskrift her

Greenfield Toast

En supergod og sunn base av grønne erter og basilikum. Enkel å ta med ut, og ordentlig god med Spiseklar kylling. Ta med en bolle hjemmefra, eller kjøp med favoritt brødet på vei til parken.

Se oppskrift her

Spring Rolls

Det er ingen grenser for hvilke smakskombinasjoner man kan lage i friske kylling vårruller. Dette er de regnbue-vårrullene vi liker best akkurat nå!

Se oppskrift her

Sitronpasta med kylling

En forfriskende og velsmakende rett som kombinerer den syrlige friskheten av sitron med saftig stekt kylling, og skaper en harmonisk smakskombinasjon.

Se oppskrift her

J.A. Salaten

Quinoa salat med Jennifer Aniston i spissen. Et smakfullt og supersunt alternativ og tilbehør til alle våre Spiseklare kyllingvarianter.

Se oppskrift her

Loaded Burrito Bowl

En chucky og god bowl som metter. Med Spiseklar kylling, guacamole og salsa, som alle kan kjøpes ferdig, er du kun få minutter unna en take-away.

Se oppskrift her

.

Lyst på flere smaksrike oppskrifter?
Se våre lunsj, middag og snacks oppskrifter som passer til alle aldersgrupper.

.