Sky og fugl
Sky og fugl

Kylling gulasj

Kylling gulasj

Fremgangsmåte

 

  1. Varm olje i en stor kasserolle på middels styrke
  2. Ha i løken og stek i ca. 10 minutter, rør innimellom
  3. Ha i selleri og stek i 3-4 minutter
  4. Ha i hvitløken
  5. Ha i tomatpure og rør i ca. 1 minutt
  6. Ha i sukker, merian, karve og cayennepeppe.
  7. Kutt paprikaene i store stykker, legg litt til siden. Resten har du oppi gryten sammen kyllingen, og rører godt sammen.
  8. Ha i buljong, og smak til med salt og pepper.
  9. Ta på et lokk og kok på lav styrke i 45 minutter til kyllingen er mør, og sausen har fått en tykk konsistens.
  10. Kok poteter i en kjele.
  11. Når potetene er ferdig kokt, hell av vannet og bland inn smør og frisk, kuttet persille.
  12. Server på en tallerken med resten av paprikaene og poteter.
Fortell dine venner om dette: