
God tid til god mat PREMIUM

Sunday Roast

Pollo enchilado og grillet kaktus

Grillet kylling i Mole Coloradito

Grillet butterfly hel kylling i recado rojo

Flatgrillet kylling

Urte- og hvitløksbakt hel kylling

Sunday Roast Chicken a la Cru

Posjert kylling med ramsløk og parmesanskum

Cannelloni med konfitert kyllinglår

Mixiote kylling med meksikansk ris

Hjemmelaget kraft på hel kylling

Langtidsstekt kylling med karamellisert pære

Ovnsgrillet kylling med rotgrønnsaker, hasselnøtter og salvie

Høstlig kyllingsalat med tyttebærdressing

Øldampet helstekt kylling ala Ragnar

Hel kylling med bakte epler

Kyllinglår med rødbetsalat og valnøtter

Miso glaserte kyllingvinger

Ovnsgrillet hel kylling

Helstekt kylling med soya og honning

Saltbakt kylling

Urtestekt kyllingbryst

Konfitert kyllinglår

Kyllinggryte med tranebær

Kylling gulasj

Nirus Tikka Masala

Langtidsstekt kylling med urter, sitron og honning

Coq au vin blanc

Kremet kyllingpanne med spinat og paprika

Sort surdeigspizza med skivet kyllingfilet og sort oliventapenade

Grillet kyllingfilet med sort ris og pepperrotkrem

Black American Waffles – med kyllingfilet, ovnsbakt bacon og glaserte bjørnebær

Sort pasta med kyllingfilet

Kyllingburger med mørke surdeigsbrød

Ovnsbakt hel kylling med hvitløk, tomater og oliven

Confitert kyllinglår

Kyllingbryst med ramsløkkrem, grønnkål og frikassésaus