PREMIUM

God tid til god mat PREMIUM

Eggekrem til bakverk

Skolebrød

Verdens beste boller

Wienerbrød med vaniljekrem

Flatgrillet kylling

Urte- og hvitløksbakt hel kylling

Sunday Roast Chicken a la Cru

Posjert kylling med ramsløk og parmesanskum

Gravet eggeplomme

Cannelloni med konfitert kyllinglår

Mixiote kylling med meksikansk ris

Hjemmelaget kraft på hel kylling

Langtidsstekt kylling med karamellisert pære

Ovnsgrillet kylling med rotgrønnsaker, hasselnøtter og salvie

Øldampet helstekt kylling ala Ragnar

Hel kylling med bakte epler

Kyllinglår med rødbetsalat og valnøtter

Kyllinggryte med tomat, bønner og hvitløk

Miso glaserte kyllingvinger

Ovnsgrillet hel kylling

Kylling med tomat og peanutsaus

Tortilla med feta, avokado og syltet rødløk

Helstekt kylling med soya og honning

Saltbakt kylling

Kyllingkraft

Urtestekt kyllingbryst

Konfitert kyllinglår

Dumpling suppe

Steinsoppsuppe med kylling

Kyllingsuppe med bacon, bønner og pasta

Kyllinggryte med tranebær

Kylling gulasj

President Obamas kyllinggryte

Nirus Tikka Masala

Langtidsstekt kylling med urter, sitron og honning

Coq au vin blanc

Kremet kyllingpanne med spinat og paprika

Sort surdeigspizza med skivet kyllingfilet og sort oliventapenade

Flammegrillet kyllingfilet med sort ris og pepperrotkrem

Black American Waffles – med kyllingfilet, ovnsbakt bacon og glaserte bjørnebær

Sort pasta med Flammegrillet kyllingfilet

Flammegrillet kyllingburger med mørke surdeigsbrød

Ovnsbakt hel kylling med hvitløk, tomater og oliven

Confitert kyllinglår

Kyllingbryst med ramsløkkrem, grønnkål og frikassésaus