Sky og fugl
Sky og fugl

Kyllinggryte med tranebær

Kyllinggryte med tranebær

Fremgangsmåte

 

  1. Varm oljen i en ildfast kasserolle på middels styrke.
  2. Ha i løken og stek i 5 minutter til den er gyllen.
  3. Ha i selleri, kålrot, sopp og hvitløk og stek i 5 minutter.
  4. Ha i tranebær og stek i 3 minutter.
  5. Ha i buljong, brunt sukker, kanelstang og kylling og la det småkoke.
  6. Smak til med salt og pepper.
  7. Ta på ett lokk og sett den inn i forvarmet ovn på 170 grader i 30 minutter. Hvis du ønsker at skinnet på kyllingen skal være sprøtt, kan du ta av lokket og heve kyllingen slik at den ligger øverst i kasserollen, og sette ovnen på grill de siste 5 minuttene.

Server med baguetter, smør og svarte oliven.

Fortell dine venner om dette: