Sky og fugl
Sky og fugl

Nirus Tikka Masala

Nirus Tikka Masala

Fremgangsmåte

1.Fjern skinnet av kyllinglårene og del dem i tre.

2.Knus tomatene, riv ingefær og hvitløk.

3.Mariner kyllingen i sitronsaft, gurkemeie, chilipulver, salt, revet ingefær og revet hvitløk. Lag et par hakk i bitene med en spiss kniv og det marineres i kjøleskapet i en time. ( Hvis du har tid kan det stå over natten.)

4.Vend det godt sammen, og tilsett malt korianderfrø, malt spisskummen og halvparten av den friske korianderen.

5.La det stå i 5 minutter og tilsett så tomatene. Bland alt godt sammen.

6.Ha i vannet og la det koke i 15 minutter til kyllingen er gjennomkokt og vannet har kokt godt inn.7.Vend inn Garam Masala mot slutten av koketiden, og server med frisk koriander.8.Server gjerne med Nirus håndlagde nan, basmati ris, mangochutney og raita.

God fornøyelse!

Fortell dine venner om dette: