Sandwich med kremost, tomatsalsa og stek&skivet kreolsk

Kreolsk kyllingsandwich med tomatsalsa

10 min | Enkel

Ingredienser

Tomatsalsa

1 kurv
cherrytomater
1 stk
sjalottløk
0.25 stk
sitron
1 klype
havsalt
1 klype
pepper
1 bunt
gressløk

Baguette

1 stk
stor baguette
1 pk
stekt og skivet kreolsk
1 pk
kremost naturell
Nyhet
Kreolsk kyllingsandwich med tomatsalsa

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Kreolske smaker perfekt til piknikk

Slik gjør du

Tomatsalsa

Start med å lage tomatsalsaen. Del cherrytomater i fire og finhakk sjalottløken. Bland sammen med sitronsaft, salt, pepper og finhakket gressløk.

 

Baguette

Del baguetten i to på tvers og så på langs. Bruk eventuelt sandwichbrødskiver.

Smør med kremost naturell på begge sider. Dander med Stekt & Skivet kreolsk.

Avslutt med tomatsalsaen og mer gressløk.

Nyhet
Kreolsk kyllingsandwich med tomatsalsa