Teriyaki kylling wrap
Ingredienser
Wrap
Teriyakisaus
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Nydelig wrap med teriyaki kylling og omelett.
Slik gjør du
Wrap:
Pisk sammen egg med 2 ss vann og en liten klype salt. Ha røren i en liten form med bakepapir. Sett ovnen på 180 grader og stek omeletten til den får en fast form. Når den er avkjølt, kutt omeletten i 2 cm lange strimler.
Kutt grønnsakene i strimler og stek dem i en panne på middels varme. Tilsett teriyaki sausen. Stek og rør sammen i ca 4 minutter.
Antrett omelett og kylling på tortilla lefsen. Topp med grønnsakene før du ruller lefsen sammen.
Teriyakisaus:
Bland sammen alle ingredienser i en kjele og kok opp under omrøring. La sausen småkoke i ca 10 minutter. Tilsett mer vann om du syns den blir for tykk.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Nudel kyllingsuppe
Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter
Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing