teriyaki kylling wrap

Teriyaki kylling wrap

20 min | Enkel

Nydelig wrap med teriyaki kylling og omelett.

Ingredienser

Wrap

4 stk
tortilla lefser
2 stk
rød paprika
1 stk
løk
1 stk
gulrot
120 g
bambus skudd
0.25 stk
kål
4 stk

Teriyakisaus

6 ss
sukker
1 dl
soyasaus
3 fedd
hvitløk, hakket
2 ss
ingefær, revet
3 ss
eplesider eddik
3 dl
vann
3 ss
maisenna

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Nydelig wrap med teriyaki kylling og omelett.

Slik gjør du

Wrap:

Pisk sammen egg med 2 ss vann og en liten klype salt. Ha røren i en liten form med bakepapir. Sett ovnen på 180 grader og stek omeletten til den får en fast form. Når den er avkjølt, kutt omeletten i 2 cm lange strimler.

Kutt grønnsakene i strimler og stek dem i en panne på middels varme. Tilsett teriyaki sausen. Stek og rør sammen i ca 4 minutter.

Antrett omelett og kylling på tortilla lefsen. Topp med grønnsakene før du ruller lefsen sammen.

Teriyakisaus:

Bland sammen alle ingredienser i en kjele og kok opp under omrøring. La sausen småkoke i ca 10 minutter. Tilsett mer vann om du syns den blir for tykk.