Flammegrillet kylling i panne
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Lårfilet i panne med spinat

15 min | Enkel

Ingredienser

1 pk
Kylling lårfilet
1 ss
olivenolje
1 ts
paprikakrydder
1 ts
oregano
1 ts
timian
1 stk
klype salt og pepper
1 pk
frossen spinat
1 stk
boks artisjokker, hakket
200 g
kremost naturell
1 stk
håndfull raspet mozarella
1 stk
håndfull raspet parmesan
3 stk
hvitløksfedd, knust
1.5 dl
matfløte
Nyhet
Flammegrillet kylling i panne

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Middag klar på en, to, tre.

Slik gjør du

Varm olivenolje på medium styrke i en stekepanne. Ha i hvitløk og la det surre i ett minutt. Ha på paprikakrydder, oregano og timian, og rør godt i 30 sekunder.

Ha i spinat og artisjokker og bland godt sammen i 2-3 minutter.

Fyll på med kremost, og bland godt før du har i mozzarella og parmesan og la det smelte sammen. La det surre i 2 minutter.

Ha i matfløten litt etter litt. Krydre etter smak med salt og pepper. Stek  lårfilet i pannen, sett på et lokk, skru ned varmen og la det stå i 10 minutter.

Klimautslipp 

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5

Nyhet
Flammegrillet kylling i panne