
Flammegrillet lårfilet med spinat
15 min | Enkel
Ingredienser
1 pk
Flammegrillet lårfilet
1 ss
olivenolje
1 ts
paprikakrydder
1 ts
oregano
1 ts
timian
1 stk
klype salt og pepper
1 pk
frossen spinat
1 stk
boks artisjokker, hakket
200 g
kremost naturell
1 stk
håndfull raspet mozarella
1 stk
håndfull raspet parmesan
3 stk
hvitløksfedd, knust
1.5 dl
matfløte

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Middag klar på en, to, tre. Med flammegrillet lårfilet har det aldri vært enklere.
Slik gjør du
Varm olivenolje på medium styrke i en stekepanne. Ha i hvitløk og la det surre i ett minutt. Ha på paprikakrydder, oregano og timian, og rør godt i 30 sekunder.
Ha i spinat og artisjokker og bland godt sammen i 2-3 minutter.
Fyll på med kremost, og bland godt før du har i mozzarella og parmesan og la det smelte sammen. La det surre i 2 minutter.
Ha i matfløten litt etter litt. Krydre etter smak med salt og pepper.
Legg flammegrillet lårfilet forsiktig i pannen, sett på et lokk, skru ned varmen og la det stå i 5 minutter.
