Buddha bowl
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Buddha Bowl

15 min | Enkel

Kylling Buddha Bowl med peanøttsaus: smakfullt, raskt, uimotståelig!

Ingredienser

1 pk
Spiseklar kylling – Havsalt & Pepper (NY)
2 dl
quinoa (lag slik pakken beskriver)
1 pose
grønnkål
0.5 strimlet
rød kinesisk spisskål
100 g
bønnespirer
3 stk
gulrøtter
0.5 dl
ristede peanøtter
koriander fersk

Peanøttsaus

3 ss
peanøttsmør
2 ss
ferskpresset limejuice
1 ss
soyasaus
2 ts
brunt sukker
2 ts
sambal oelek, malt fersk chilipaste

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Kylling Buddha Bowl med peanøttsaus: smakfullt, raskt, uimotståelig!

Slik gjør du

  • Visp sammen peanøttsmør, limejuice, soyasaus, brunt sukker, sambal oelek og 2-3ss vann i en liten bolle.
  • Kok quinoa i henhold til instruksjoner på pakken.
  • Kutte grønnkål, kål og gulrøtter i strimler.
  • Porsjoner quinoa i en bolle, topp med Spiseklar kylling, grønnkål, kål, bønnespirer, gulrøtter, koriander og peanøtter.
  • Serves med krydret peanøttsaus.

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5