
Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter
min | Enkel
Ingredienser
1 pk
Chili Bbq Lollipop Wings
2 stk
Eggeplomme
2 dl
Olje
0.5 stk
Sitron
1 ts
Dijonsennep
2 stk
Hvitløksfedd
Salt
0.5 stk
Granateple (kjærner)
Persille/gressløk
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En smakfull kombinasjon av friske smaker
Slik gjør du
- Chili Bbq Lollipop Wings stekes etter pakkens anvisning.
- Bruk en madolin og snitt endive og kål i strimler. Kutt så løk i julienne og kaffir lime blader i englehår. Kutt koriander og mynte i chiffonade. Ha alt i en bolle og sett til side.
- I en mindre bolle mikser du nam pla, yuzu, tamarind og sukker sammen med litt finhakket bird eye. Smak til at den er balansert og miks så dette med grønnsakene.
- Server Lollipop Wings med et dryss tahini og sesamfrø og coleslaw på siden.

Nudel kyllingsuppe

Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter

Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott

Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker

Crispy Chicken Burger med chipotle mayo

Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney

Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw

Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing