Pimientos de Padrón
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Pimientos de padrón hører med på tapasbordet.
Slik gjør du
Skyll paprikaene og tørk dem godt med litt tørkepapir.
Varm nok frityrolje i en stor stekepanne til at det vil dekke hele paprikaen og legg de i. Stek dem på høy varme (ca. 190 grader) til de det grønne skinnet sprekker opp og de begynner å bli gylne. Ta paprikaene opp av pannen med en hullsleiv og legg de på en tallerken med litt kjøkkenpapir slik at oljen får rent av.
Strø godt med salt over (gjerne grovkornet) og server med én gang.
Nudel kyllingsuppe
Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter
Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing