
sriracha-majo
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Slik gjør du
Hjemmelaget majones;
Bruk en bolle som ikke er for stor og vid og en god visp. En hurtigmikser eller stavmikser er også supert å bruke. Sørg for at alle ingrediensene har samme temperatur (kjøleskap- eller romtemperatur), og vær tålmodig og forsiktig når du begynner å spe med olje. Etter hvert, når du ser at du har en god emulsjon, kan du spe raskere.
Rør eggeplommer med Dijo, spe inn olje litt etter litt. Start med å røre inn oljen med en visp, deretter kan du øke til å piske inn oljen. Volumet av en teskje av gangen er nok i begynnelsen. Øk etterhvert mengden olje. Pass på at majonesen hele tiden er glatt og blank. Blir den tynnere er det fare for at den skiller seg. Du kan redde majonesen ved å tilsette litt vann før du fortsetter å spe, eller la være å tilsette resten av oljen. Ferdig majones skal være så tykk at den holder fasongen
Smak til majonesen med 3-5 ss Sriracha saus ( eller så sterk du vil ha den), klem så saften fra en ½-1 sitron over, ha i litt salt på slutten.
Server dippen med ditt favoritt Snack King produkt!
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5


Nudel kyllingsuppe

Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter

Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott

Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker

Crispy Chicken Burger med chipotle mayo

Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney

Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw

Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing