Gårdsklekket

På kjøkkenet med Gårdsklekket

Peder Støylen. Kokk og kjøkkensjef på Hrimnir Ramen

møt mesterkokken

«Kylling er ikke vanskelig å lykkes med. Du må bare ha de riktige verktøyene»

Peder Støylen

Vår Gårdsklekkede kylling er selvskreven når Peder Støylen skal lære bort sine kokkekunster. Han har erfaring fra Maemo og jobber til daglig som kjøkkensjef på den lille Hrimnir Ramen, som ligger i Maridalsveien i Oslo – og akkurat som oss elsker han kylling.

I tre episoder følger vi Johans kunnskapsutvikling innen kylling. Fra håndtering av råvare til å lage de mest fantastiske kyllingretter. Er du klar for hel saltbaket kylling? Vi får vann i munnen bare av å se på.

…..så la oss komme igang!

EPISODE 1

God grunnkunnskap er den beste starten

Lær hvordan du stykker opp en kylling så effektivt som mulig.

Stekt det perfekte kyllingbrystet, fra kald panne.

Se hvordan

Imponer med confitering, det er enklere enn du tror!

Oppskriften

Episode 2

Bruk hele dyret!

En god kraft er grunnleggende for mange matretter. Lag den selv, og ta i bruk hele dyret. Her viser Peder hvordan du kan få tre ulike ut fra samme kjelen.

Lær deg hvordan

Prøv en frisk vri på kyllingvingene! Disse miso-glaserte vingene lager du i stekepannen og er like fine som forrett til en lenger middag som kveldssnack.

Se oppskriften

Episode 3

Lag en middag som blir kveldens samtaleemne

Imponer med saltbakt kylling!

Det å saltbake en kylling er ikke vanskelig, men vil garantert bli det store samtaleemne blant gjestene.

Ved å bake kyllingen inn i saltdeig beholdes mer av fuktigheten gjennom stekingen, og gir sammen med fyllet i kyllingen en helt ny smaksopplevelse.

Se oppskriften

Les mer om Gårdsklekket