5 klimavennlige oppskrifter

Middagstips 5 klimavennlige oppskrifter

kyllingwrap

5 sunne og klimavennlige oppskrifter

Kyllingmiddag

Trenger du nye raske og smakfulle oppskrifter til middagen? Vi har samlet 5 oppskrifter som er næringsrike, går kjapt og lage og er bra for klimaet. Alle rettene har lavt klimautslipp. Velg mellom blant annet stekt ris, wok eller wrap.

Stekt ris med kylling Kyllingsalat Rød-grønn kyllingwok Eksotisk kyllingwrap Linse og bønnesalat

Kun 5 ingredienser

Stekt ris med kylling

Med bare 5 ingredienser er denne retten et perfekt hverdagsmåltid som går kjapt å lage. En deilig kombinasjon av spiseklar kylling, egg, kokt ris, vårløk og persille. I tillegg har denne retten et lavt klimautslipp. Godt for deg, og godt for kloden.

Bon apetit!

Se oppskriften på Stekt ris med kylling

Frisk

Kyllingsalat

Lyst på en sunn og frisk salat til middag? Denne deilige salaten består av blant annet reddik, sukkererter og parmesan. Toppet med en frisk og god dressing. Passer perfekt som et litt sunnere alternativ, og har lavt klimautslipp.

Se oppskriften kyllingsalat.

SPISEKLAR

Spiseklar serien passer perfekt til deg som vil ha rask og enkel mat. Finn frem gode oppskrifter, og bruk tiden på å nyte maten fremfor å lage den.

Les mer om Spiseklar her

Kyllingen

Enkle og gode proteinkilder er et godt utgangspunkt for gode matopplevelser.

Du finner Spiseklar produktene i Coop, Oda, og utvalgte Spar, Joker, Kiwi og Meny.

Se alle våre spiseklare produkter her

Rød-grønn

KYLLINGWOK

Wok behøver ikke å innebære å kutte massevis av grønnsaker. Vi har laget en kjapp, nydelig wok med kun fem ingredienser. Drøm deg bort til Asia med disse fantastiske smakene. Denne kan anbefales til middag på en travel dag!

Se oppskriften på rød-grønn kyllingwok her

Eksotisk og frisk

Kyllingwrap

En asiatisk inspirert wrap med kylling, mango, avokado og chilimayo. En søt, frisk og spicy wrap som smelter i munnen. Har du lyst på en ekstra god matpakke, eller en rask og enkel middag? Her er det fort gjort å rulle seg en skikkelig smakfull matbit.

Se oppskriften på Eksotisk kyllingwrap her

Fargerik

linse- og bønnesalat

Frisk, rask og mettende salat. Denne retten består av spiseklar kylling, linser, bønner, mais, agurk og rødløk. Passer perfekt når man ønsker et sunt og raskt måltid.

Bra for deg, og bra for klimaet!

Se oppskriften på linse og bønnesalat her