Fargerik linse- og bønnesalat med stekt&skivet kyllingfilet
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Fargerik linse- og bønnesalat

15 min | Enkelt

Ingredienser

Dressing

1 klype
pepper
1 klype
salt
0.5 stk
sitron
2 ts
flytende honning
2 ts
dijon sennep
0.5 dl
olivenolje

Bønnesalat

1 pk
stekt og skivet kylling
2 dl
kokte linser
2 dl
svarte bønner
2 dl
kidneybønner
1 dl
kokt mais
1 stk
agurk
1 stk
rødløk
1 stk
orange paprika
4 stk
klase tomater
1 stk
håndfull persille
Nyhet
Fargerik linse- og bønnesalat

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Frisk, rask, og mettende salat

Slik gjør du

Skyll kokte linser, bønner og mais godt. La det renne av seg.

Del agurk, rødløk, paprika og tomat i noenlunde like terninger. Finhakk persille

Visp sammen olivenolje, dijonsennep, flytende honning, sitronjuice, salt og pepper.

Bland alle ingrediensene sammen. Fordel på tallerkner eller i skåler og topp med kylling og tørkede chiliflak.

Klimautslipp 

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5

Nyhet
Fargerik linse- og bønnesalat