
Grønn Vårsalat med kylling
20 min | Enkel
Ingredienser
Salat
1 pk
stekt og spiseklar cæsar
2 stk
hjertesalat
100 g
babysalat
0.5 stk
agurk
1 stk
fenikkel
100 g
reddik
100 g
sukkererter
20 g
parmesan
Dressing
4 stk
ansjosfilet
1 stk
hvitløksfedd
2 stk
syltet jalapeno
0.5 stk
sitron, saften av
2 ss
olivenolje
1 håndfull
gressløk
1 håndfull
persille
1 håndfull
koriander
1 dl
majones
1 dl
gresk yoghurt
1 klype
salt
1 klype
pepper

INGREDIENSER
INGREDIENSER
Krispy og deilig lunchsalat med ferske urter
Slik gjør du
Salat
Riv hjertesalatbladene i store biter. Skyll dem sammen med spinaten og tørk salaten godt.
Del agurk i tynne strimler med en grønnsaksskreller.
Del fennikelen i to og fjern den nederste, harde stammen. Kutt den i syltynne skiver.
Del reddik i båter og sukkererter i to på langs.
Rasp parmesanosten.
Dressing
Lag dressingen ved å ha ingrediensene i rekkefølgen de står i en blender eller foodprosessor. Kjør den til en jevn dressing. Smak eventuelt til med salt og pepper.
Vend salaten i dressingen, eller server dressingen ved siden av. Dander salaten med sprø vårgrønnsaker, Stekt & Spiseklar Cæsar-kylling og revet parmesan på toppen.
