Grønn salat

Grønn Vårsalat med kylling

20 min | Enkel

Krispy og deilig lunchsalat med ferske urter

Ingredienser

Salat

1 pk
stekt og spiseklar cæsar
2 stk
hjertesalat
100 g
babysalat
0.5 stk
agurk
1 stk
fenikkel
100 g
reddik
100 g
sukkererter
20 g
parmesan

Dressing

4 stk
ansjosfilet
1 stk
hvitløksfedd
2 stk
syltet jalapeno
0.5 stk
sitron, saften av
2 ss
olivenolje
1 håndfull
gressløk
1 håndfull
persille
1 håndfull
koriander
1 dl
majones
1 dl
gresk yoghurt
1 klype
salt
1 klype
pepper
Nyhet
Grønn Vårsalat

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Krispy og deilig lunchsalat med ferske urter

Slik gjør du

Salat

Riv hjertesalatbladene i store biter. Skyll dem sammen med spinaten og tørk salaten godt.

Del agurk i tynne strimler med en grønnsaksskreller.

Del fennikelen i to og fjern den nederste, harde stammen. Kutt den i syltynne skiver.

Del reddik i båter og sukkererter i to på langs.

Rasp parmesanosten.

 

 

 

Dressing

Lag dressingen ved å ha ingrediensene i rekkefølgen de står i en blender eller foodprosessor. Kjør den til en jevn dressing. Smak eventuelt til med salt og pepper.

Vend salaten i dressingen, eller server dressingen ved siden av. Dander salaten med sprø vårgrønnsaker, Stekt & Spiseklar Cæsar-kylling og revet parmesan på toppen.

Nyhet
Grønn Vårsalat