asiatisk nuddelsalat

Asiatisk nudelsalat med kylling

20 min | Enkel

Nyt de herlige asiatiske smakene med denne nydelige pak soi salaten

Ingredienser

Salatsaus

1 stk
chili
1 stk
mellomstor ingefær
2 fedd
hvitløk
1 dl
soyasaus
2 ss
sesamolje
2 ss
sesamfrø
1 stk
lime
2 ss
sukker
0.5 dl
eddik
2 ss
fiskesaus

Nudelsalat

2 stk
pac soi (kan også bruke kinakål eller spisskål)
200 g
nudler etter ønske
180 g
bønnespirer
2 stk
gulrot
1 bunt
vårløk
2 stk
rødløk
1 potte
koriander

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Nyt de herlige asiatiske smakene med denne nydelige pak soi salaten

Slik gjør du

Salatsaus:

Ha ingefær, hvitløk og chili i en foodprosessor og kjør det sammen til en glatt blanding.

Ha i soyasaus, sesamolje, sesamfrø, saften av limen, fiskesaus, sukker, eddik.

Kjør alt sammen til det er godt blandet.

Nudelsalat:

Kok nudlene etter anvisningen på pakken og la de avkjøle seg.

Kutt gulrøttene og rødløken i tynne skiver.

Rens og kutt vårløk, pac soi og koriander i grove deler.

Ha i grønnsakene sammen med nudlene i en bolle, og bland godt sammen.

Drisle over sausen og topp med Stekt og skivet kyllingfilet.

Topp med sesamfrø og koriander.