kyllingsalat

Pastasalat

30 min | Enkel

En deilig, frisk og smakfull kyllingsalat med spiseklar lårfilet paprika.

Ingredienser

300 g
pasta
200 g
valgfri salat
1 stk
mozzarella
1 potte
rød basilikum
1 neve
pinjekjerner
1 fedd
hvitløk
1 stk
gul løk
2 stk
chili
2 dl
revet parmesan
150 g
soltørket tomat
1.5 dl
olivenolje
1 pk
sjampinjonger

INGREDIENSER

INGREDIENSER

En deilig, frisk og smakfull kyllingsalat med spiseklar lårfilet paprika.

Slik gjør du

Pesto rosso 

Kjør basilikum, parmesan, olje, hvitløk, pinjekjerner og soltørket tomat i en blender eller stavmikser til det blir jevn pesto. Eventuelt kjøp et glass pesto rosso på butikken.

Kok pasta som anvist på pakken. Kjøl deretter ned.

Stek sjampinjong i olje og smør, tilsett hakket chili og løk. Når sjampinjongen er mør og fin i fargen tilsetter du sukker, salt og finhakket persille.

Vend inn pestoen med pasta og salaten. Dryss over sjampinjong, riv opp mozzarella og topp med kylling og pinjekjerner.

Klimautslipp 

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5